km/óra
  2022.05.22., vasárnap  •  Júlia, Rita napja
Megyei I. osztály: két mérkőzést rendeztek a vasárnapi játéknapon

Megyei I. osztály: két mérkőzést rendeztek a vasárnapi játéknapon

Az Egyházasrádóc hosszú idő után tudott újra pontot szerezni, a Vép pedig továbbra is tartja remek formáját.

 

Vasárnap is folytatódtak a megyei I. osztály küzdelmei, két mérkőzéssel zárult a 6. forduló. A Vasvár a Vépet fogadta, míg az Egyházasrádóc Rábapatyra látogatott. 

 

Vasvár VSE - Vép VSE 1-2 (0-1)  Vasvár, vezette: Gaál

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga (Czövek 19.) , Markó, Berta (Smolczer 54.) , Vincze, Fülöp, Elekes, Dávid, Réfi, Pálla

Edző: ifj. Sziffer István

Vép: Bezdi B. - Varga (Auer 46.) , Szalai, Bezdi Sz. (Németh M. 83.) , Beke, Takács, Illés, Czeglédi, Németh Á., Balikó, Dala

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Fülöp 65., ill. Bezdi Sz. 10., Czeglédi 88.

 

A találkozó első gólját a vépiek szerezték, egy hosszú indítást követően Bezdi Szabolcs volt eredményes. A Vasvár nem igazán találta önmagát, tompán futballozott, negyvenöt percnyi játék után így a vendégeknél volt az előny. A második játékrészben ellenfele fölé kerekedett a hazai csapat, egyenlíteni is tudott, a hajrában azonban egy pontrúgás után a Vép megszerezte a győztes találatot. 

 

 

Rábapatyi KSK - Egyházasrádóci SE 1-1 (0-1)   Rábapaty, vezette: Takács

Rábapaty: Király - Németh Z. (Németh G. 46.) , Horváth K., Gosztolya (Kovács 64.) , Szabó, Csupor, Horváth R., Tóth, Csonka, Piros (Balhási 46.) , Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Egyházasrádóc: Gáspár - Kenesei (Budai 77.) , Péter, Vilics, Németh, Farkas, Mészáros, Molnár (Simon 61.) , Szendrődi, Krajczár, Balogh (Halász 30.)

Edző: Simon Attila

Gólszerzők: Horváth 65., ill. Farkas 36.

 

Az első félidő meglehetősen álmos, fásult játékot hozott mindkét oldalon, nem igazán alakultak ki helyzetek. Ennek ellenére esett gól, a 36. percben egy szabadrúgást követően a vendégek kerültek előnybe. A fordulás után a hazaiak cserékkel frissítettek, próbálták felpörgetni csapatukat, az 55. percben pedig érkezett is az egyenlítés. A találkozó hátralévő részében a Rábapaty a kapujához szögezte ellenfelét, a győzelmet azonban nem sikerült megszereznie.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 18. szám - 2022.05.13.
Savaria Fórum 31. évfolyam 18. szám - 2022.05.13.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei II. osztály déli csoport: a Csákánydoroszló nyolcig, a Körmend és a Telekes hétig jutott, a Tanakajdé az egyetlen hazai győzelem
Az Őriszentpéter a Gyöngyöshermán-Szentkirállyal, míg a Szentpéterfa a Rábatótfaluval osztozott meg a pontokon.
Hét bemutatót tervez az évadban a Weöres Sándor Színház
Sirály, Koldusopera, Bolha a fülbe. Hét bemutatóval és további három bérleten kívüli produkcióval jelentkezik a 2022/23-as évadban a Weöres Sándor Színház. Megemlékeznek névadójuk születésének 110. évfordulójáról, lesz karneválszínház nagy nevekkel, és változik a társulat összetétele - erről is szó esett a következő évadot beharangozó sajtótájékoztatón, ahol a választható bérlettípusokat is ismertették.
Megyei II. osztály, északi csoport: potyogtak a gólok a 26. fordulóban
A Mersevát tízszer, a Csepreg hétszer, míg az Uraiújfalu hatszor vette be ellenfele kapuját, de a Gencsapáti is gólzáporos mérkőzésen győzte le a Kemenesalját. A Gérce, valamint a Sé is otthon tartotta a három pontot, a Bozsok pedig a Söpte ellen nyert rangadót.
Halálos közlekedési baleset történt Csepregen
Halálos közlekedési balesetet szenvedett az a férfi, aki szombat délután a Vas megyei Csepregen a Kossuth Lajos utcában autójával egy vízelvezető árokba hajtott - közölte a honlapján a rendőrség.
Hétfőtől megszűnik az osztrák határon az oltottság ellenőrzése
A jövő héttől Ausztriában is feloldják az országba való belépéskor eddig érvényes 3G szabályozást. Ez azt jelenti, hogy már nem csak az ingázók léphetnek be az országba anélkül, hogy igazolást mutatnának fel az oltottságról, a betegségből való felgyógyulásról, vagy egy érvényes, negatív PCR tesztről, olvasható az orf.at-n.
legfrissebbek
Falco: vereség a negyeddöntő második mérkőzésén, egyenlíteni tudott hazai pályán a Szeged
A Tisza-partiak 80-74 arányban tudtak nyerni, így mindenképpen lesz negyedik felvonás.
Dr. Nemény András: itt lenne az ideje a konszolidációnak
Szinte (köz)médiacsoda történt az elmúlt héten: dr. Nemény András, Szombathely polgármestere előbb az M1, majd a Kossuth Rádió stúdiójába kapott meghívást. A városvezetőt az MSZP átalakulása mellett helyi ügyekről is faggatták, a kérdésekre pedig nem lehet azt mondani, hogy hardcore propaganda-elemeket tartalmaztak volna. Összefoglalónk.
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Tóth Veronikán az extrém magaslatok, helyzetek sem fognak ki
Mászott már az egri vár falán, de az Aggteleki Cseppkőbarlang felett tornyosuló sziklára is felkapaszkodott, pedig még csak 14 esztendős. Tóth Veronika hét évvel ezelőtt szeretett bele a falmászásba, azóta pedig egyre szebb sikereket ér el, tavaly például Magyar Kupa-győztes lett nehézségi mászásban a serdülők között. A fiatal tehetségre már a MOL Alapítvány is felfigyelt, mi pedig a kezdetekről, motivációról, célokról beszélgettünk vele.
Kanyar után csapódott árokba a Volkswagen Sorokpolány közelében
A mentők kórházba szállították a személyautó vezetőjét. A jármű egy jobbra ívelő kanyar után megcsúszott, áttért a szemközti sávba és árokba csapódva felborult.