km/óra
  2022.05.22., vasárnap  •  Júlia, Rita napja
Megyei I. osztály: idegenben nyert a Táplán a Rábapaty ellen

Megyei I. osztály: idegenben nyert a Táplán a Rábapaty ellen

A vendégek már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, innen pedig nem volt visszaút a Rábapaty számára.

 

Egy mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztály 10. fordulójából, a Rábapaty együttese a Táplánt fogadta. A vendégek az előző fordulóban alulmaradt az újoncok csatájában a Haladás-Zanattal szemben, a Rábapaty viszont gólgazdag mérkőzésen legyőzte a Jánosházát.

 

Rábapatyi KSK - Vasi Bádogos Kft. Táplán SE 1-3 (0-3)

Rábapaty: Király - Németh (Nardai 71.) , Horváth K., Dugovics, Szabó, Csupor, Horváth R., Kovács, Tóth (Balhási 80.) , Csonka, Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Táplán: Gyécsek - Karda, Vidák, Gyurcsányi, Németh (Gombos 44.) , Polyák, Huszár (Jantos 13.) , Manganelli, Polgár, Horváth, Mikovics

Edző: Borbás János

Gólszerzők: Csonka 68., ill. Horváth 10., Németh 30., Vidák 33.

 

A mérkőzést a Rábapaty kezdte jobban, a vezetést azonban a hazaiak szerezték meg egy jogosan megítélt büntetőből. Ez egyértelműen megadta táplániak lendületét, akik még kétszer betaláltak a szünetig, ráadásul egy büntetőt is elhibáztak. A második félidőben a hazaiak erejéből csupán a szépítésre futotta, a helyzeteit jobban kihasználó vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 18. szám - 2022.05.13.
Savaria Fórum 31. évfolyam 18. szám - 2022.05.13.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei II. osztály déli csoport: a Csákánydoroszló nyolcig, a Körmend és a Telekes hétig jutott, a Tanakajdé az egyetlen hazai győzelem
Az Őriszentpéter a Gyöngyöshermán-Szentkirállyal, míg a Szentpéterfa a Rábatótfaluval osztozott meg a pontokon.
Hét bemutatót tervez az évadban a Weöres Sándor Színház
Sirály, Koldusopera, Bolha a fülbe. Hét bemutatóval és további három bérleten kívüli produkcióval jelentkezik a 2022/23-as évadban a Weöres Sándor Színház. Megemlékeznek névadójuk születésének 110. évfordulójáról, lesz karneválszínház nagy nevekkel, és változik a társulat összetétele - erről is szó esett a következő évadot beharangozó sajtótájékoztatón, ahol a választható bérlettípusokat is ismertették.
Megyei II. osztály, északi csoport: potyogtak a gólok a 26. fordulóban
A Mersevát tízszer, a Csepreg hétszer, míg az Uraiújfalu hatszor vette be ellenfele kapuját, de a Gencsapáti is gólzáporos mérkőzésen győzte le a Kemenesalját. A Gérce, valamint a Sé is otthon tartotta a három pontot, a Bozsok pedig a Söpte ellen nyert rangadót.
Halálos közlekedési baleset történt Csepregen
Halálos közlekedési balesetet szenvedett az a férfi, aki szombat délután a Vas megyei Csepregen a Kossuth Lajos utcában autójával egy vízelvezető árokba hajtott - közölte a honlapján a rendőrség.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
legfrissebbek
Falco: vereség a negyeddöntő második mérkőzésén, egyenlíteni tudott hazai pályán a Szeged
A Tisza-partiak 80-74 arányban tudtak nyerni, így mindenképpen lesz negyedik felvonás.
Dr. Nemény András: itt lenne az ideje a konszolidációnak
Szinte (köz)médiacsoda történt az elmúlt héten: dr. Nemény András, Szombathely polgármestere előbb az M1, majd a Kossuth Rádió stúdiójába kapott meghívást. A városvezetőt az MSZP átalakulása mellett helyi ügyekről is faggatták, a kérdésekre pedig nem lehet azt mondani, hogy hardcore propaganda-elemeket tartalmaztak volna. Összefoglalónk.
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Tóth Veronikán az extrém magaslatok, helyzetek sem fognak ki
Mászott már az egri vár falán, de az Aggteleki Cseppkőbarlang felett tornyosuló sziklára is felkapaszkodott, pedig még csak 14 esztendős. Tóth Veronika hét évvel ezelőtt szeretett bele a falmászásba, azóta pedig egyre szebb sikereket ér el, tavaly például Magyar Kupa-győztes lett nehézségi mászásban a serdülők között. A fiatal tehetségre már a MOL Alapítvány is felfigyelt, mi pedig a kezdetekről, motivációról, célokról beszélgettünk vele.
Kanyar után csapódott árokba a Volkswagen Sorokpolány közelében
A mentők kórházba szállították a személyautó vezetőjét. A jármű egy jobbra ívelő kanyar után megcsúszott, áttért a szemközti sávba és árokba csapódva felborult.