km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei I. osztály: nem a vendég csapatok napja volt a vasárnapi

Megyei I. osztály: nem a vendég csapatok napja volt a vasárnapi

A százszázalékosok csatáját a Vép nyerte a Rábapaty ellen, a nyeretlenekét pedig a Szarvaskend, amely a Sárvárral csapott össze. A Répcelak a Csepreget legyőzve őrizte meg hibátlan mérlegét.

 

A hét utolsó napja sem telhetett el megyei I. osztályú mérkőzés nélkül, három pályán is pattogott a labda vasárnap délután. A Vép a hozzá hasonlóan százszázalékos Rábapatyot fogadta, a Répcelak a Csepreg ellen őrizhette meg hibátlan mérlegét, a Szarvaskend és a Sárvár pedig egyaránt első szezonbeli győzelmére hajtott. 

 

Szarvaskend SE - Sárvár FC 5-2 (0-2)  Szarvaskend, vezette: Bíró

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei (Nagy Ádám, 91.) , Csillag, Jóna, Németh (Wolf, 87.) , Földes (Kis-Nemes, 46.) , Nagy Ádám, Törő (Somogyi, 56.) , Tuboly, Kunovics, Kopfer

Edző: Kovács Kálmán

Sárvár: Velladics - Fülöp (Binder, 90.) , Takács (Czirók, 59.) , Tokaji, Szakos, Toldi, Károly, Fider, Taródi (Szabó, 80.) , Sinka, Szemes

Edző: Nagy Dániel

Gólszerzők: Somogyi 2 (65., 87.), Németh 70., Velekei 2 (75., 85.), ill. Takács 14., Tokaji 21.

 

Az első játékrészben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, ezekkel a vendégek sáfárkodtak jobban, kettőt kihasználtak, így kétgólos előnnyel mehettek pihenőre. A második játékrészben aztán előbb egyenlített a Szarvaskend, majd még három gólt szerezve eldöntötte a győzelem sorsát a végére már kissé elfáradó sárváriakkal szemben. 

 

Répcelaki SE - Csepregi SE 3-0 (1-0)   Bük, vezette: Vass

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Baranyai, Kovács (Szabó, 91.) , Ódor, Sipos, Kristóf (Csányi, 60.) , Rácz (Tar, 87.) , Gaál (Catomio, 87.) , Tarcsay

Edző: Tóth Zsolt

Csepreg: Takács Kr. - Kótai (Takács Ke., 75.) , Kossuth, Nika M., Simon, Nagy, Pócza, Janzsó, Nika B., Merk (Németh, 60.) Lukács (Steiner, 75.) 

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Vass 43., Kristóf 59., Csányi 61.

 

A répcelakiak tovább folytatták jó sorozatukat és 3-0-s sikerüknek köszönhetően őrzik százszázalékos mérlegüket a bajnokságban.

 

Vép VSE - Rábapatyi KSK 6-2 (3-0)   Vép, vezette: Papp

Vép: Bezdi B. - Németh, Czeglédi, Beke (Illés, 84.) , Bezdi Sz., Niksz (Balikó, 86.) , Auer (Kiss, 86.) , Szendrődi, Takács Á. (Szalai R., 57.) , Takács M., Szalay (Szalai M., 46.)

Edző: Simon Miklós

Rábapaty: László - Csonka (Őri, 86.) , Varga (Zeke, 70.) , Dugovics, Manganelli, Csupor, Balhási (Gosztolya, 46.) , Horváth, Bakonyi (Németh, 46.) , Piros (Halász, 70.) , Könczöl, 

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Bezdi Sz. 8., Niksz 2 (39., 85.), Takács Á. 42., Beke 52., Takács M. 60., ill. Németh 2 (49., 77.)

 

A szép számú nézősereg előtt jól kezdett a vépi együttes: előbb egy labdaszerzés után Bezdi Szabolcs volt eredményes, majd NIksz szép egyéni akciója és Takács Ádám gólja következett, így aztán a félidőben 3-0-ra vezetett a házigazda. A fordulás után a Vép sportnyelven szólva bent maradt az öltözőben, ezt ki is használta a Rábapaty, amely szépíteni tudott. Ez felpaprikázta a hazaiakat, akik ezt követően újabb gólokat szereztek és magabiztosan tartották otthon a három pontot. 

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
A pénztáros nem szkennelte be a termékeket, így társa fizetés nélkül vihette ki azokat a celldömölki boltból
A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik a vád szerint 2022 júniusában, egy celldömölki áruházból kilenc alkalommal loptak el különféle termékeket, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.
A helyiekkel együtt gondolkodnának a jövő városáért
Németh Ákos tanácsnok arra kér mindenkit közösségi oldalán, hogy gondolkodjanak együtt a jövő városáért, vegyenek részt minél többen a JUSTNature projektben. Dr. Nemény András polgármesterrel közösen videóban kérnek segítséget a városlakóktól.
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.