km/óra
  2021.09.21., kedd  •  Máté, Mirella napja
Megyei I. osztály: győzelmével élre állt a Király SE

Megyei I. osztály: győzelmével élre állt a Király SE

A szomszédvári rangadón döntetlent játszott egymással a Csepreg és a Bük, a Lukácsháza viszont visszatalált önmagához, és ezúttal is begyűjtötte a három pontot a Szarvaskend ellen. A dobogósok sem botlottak: a Vép az Egyházasrádóc ellen tudott nyerni, a Király SE pedig a Rum legyőzésével átvette a vezetést a tabellán.

 

A tegnapi naphoz hasonlóan ezúttal is négy mérkőzést rendeztek a vas megyei I. osztály 29. fordulójában. A Bük a Csepreg együtteséhez látogatott, a tabella harmadik helyén álló Vép pedig az Egyházasrádócot fogadta. A Király SE Rumban vendégszerepelt, míg a Lukácsháza Szarvaskendre utazott. 

 

Vép VSE - Egyházasrádóci SE 4-0 (2-0)  Vép, vezette: Árpád

Vép: Bezdi B. - Kovács, Nagy, SZALAI R., BEZDI SZ. (Szalai M. 74.) , Szilvás (Beke 60.) , BALIKÓ D., Illés (Auer 72.) , TAKÁCS Á., DALA (Varga 60.) , Balikó M. (Wágner 75.) 

Edző: Török Richárd

Egyházasrádóc: Bali - Péter, László, Vilics, Molnár L. (Budai 46.) , Molnár I. (Horváth V. 63.) , Németh, Kardos, Mészáros, Kazinczki (Horváth P. 67.) , Krajczár

Edző: Simon Attila

Gólszerzők: Takács Á. 21., Dala 24., Bezdi Sz. 68., Szalai R. 88.

 

Igazi futballidő fogadta a csapatokat és a kilátogató szurkolókat vasárnap délután a Vép Egyházasrádóc elleni találkozóján. A jó iramú összecsapáson végül megérdemelt győzelmet aratott a házigazda a rendkívül szimpatikus egyházasrádóciakkal ellen. A vépiek a sikert szurkolóiknak ajánlják, akiket már nagyon vártak vissza. 

 

Csepregi Sport Egyesület - Büki TK 0-0 (0-0)  Csepreg, vezette: Németh

Csepreg: FARKAS - Kótai, STEINER M., KOSSUTH, Nika M. (Tájmel 82.) , Pócza, Simon, NIKA B., Lukács (Takács 89.) , Steiner C., Németh (Baranyai 87.)

Edző: Steiner Zsolt

Bük: Kamondi - Németh, Kovács (Horváth 74.) , Orbán, Tóth (Boldizsár 61.) , Resch, Schimmer, Plenár (Koronczai 93.) , Czingráber, Taródi, Tar (Stieber 85.)

Edző: Marton Róbert

 

Az első félidőben nem igazán találta a játékát a hazai együttes, a Bük rendkívül szervezetten futballozott, labdavesztések után igyekeztek minél gyorsabban visszaállni saját térfelükre. A remek teljesítményt nyújtó csepregi hálóőr, Farkas Bálint az első játékrészben két alkalommal is sokat tett azért, hogy ne kerüljön hátrányba csapata. A fordulás után némileg változott a játék képe, egy támadóbb szellemű, agilisabb Csepreg volt a pályán, amely több alkalommal is veszélyeztette ellenfele kapuját, volt, hogy csak centikkel maradtak le az érkezők a beadásokról, illetve Pócza András lehetőségénél a gólvonalról sikerült tisztázniuk a vendégeknek. Összességében igazságos döntetlen született, egyik csapat sem lehet elégedetlen az egy ponttal. 

 

Rum KSC - Király SE 0-1 (0-0)  Rum, vezette: Harcsár

Rum: Busi - Csonka, Schimmer, Szabó, Szakos, Molnár (Tar 75.) , Gyurkó, Horváth T. (Baumgartner 88.) , Leitgeb, Horváth Á., Pásti

Edző: Lepár Attila

Király SE: Király - Szalay, Takács, Subicz, Kiss, Devecseri (Marton 81.) , Kovács (Kalmár 46.) , Kondákor (Tamás 68.) , Halmosi, Németh (Ligeti 90.) , Hegedűs (Fábián 81.)

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Tamás 88.

 

Az első perctől kezdve rendkívül motivált hazai csapat közel állt ahhoz, hogy pontot szerezzen. A feleknek mindkét félidőben megvolt a lehetőségük a gólszerzésre, a vendégek azonban a 88. percben eldöntötték a találkozót. A mérkőzés képe alapján a rumiak rászolgáltak volna a döntetlenre. 

 

Lorry GM Kft Szarvaskend - Schott Lukácsháza SE 1-3 (0-1)   Szarvaskend, vezette: Bíró

Szarvaskend: Gáspár - VELEKEI, Csillag, Jóna, Németh, Nagy Ádám (Vaspöri 74.) , Kovács (Somogyi 59.) , Nagy Ádám (Wolf 31.) , Smolczer, Görcsi (Nagy R. 64.) , KOPFER

Edző: Tóth Gábor

Lukácsháza: Kiss - Szentkúti, Vörös, Gombás (Horváth 81.) , Lengyel (Bolfán 71.) , Osztrosits, Gugcsó (Kondics 77.) , Németh, Dan (Németh 62.) , Dr. László, Bősze

Edző: Sántha Szilárd

Gólszerzők: Somogyi 86., ill. Dan 45., Németh 63., Dr. László 69.

 

A sérülésektől tizedelt szarvaskendiek végig becsülettel küzdöttek, a Lukácsháza azonban az első félidő végén egy büntetővel megszerezte a vezetést, majd a második játékrészben rövid idő alatt még kétszer betalált, ezzel pedig tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát. A hazaiak ennek ellenére sem adták fel, a hajrában pedig a szépítés is összejött nekik. A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyert a Lukácsháza. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva tekinthető meg. 

 

Fotó: Király Sportegyesület/Facebook

 

Malomsoki Cintia

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lecsapnak az oladi autórongálókra
A rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőrök már a kezükbe vették az oladi városrészen elterjedt autórongálások ügyének megoldását.
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Január elsejéig hosszabbítanák meg a veszélyhelyzetet
A kormány a delta-mutáns terjedése miatt tesz a hosszabbításra javaslatot a parlamentnek.
122 osztály került karanténba Bécsben a tanév első hetében
A 2021/22-es tanév első hetében 270 tanuló és 39 pedagógus koronavírus-tesztje lett pozitív Bécs iskoláiban. Így 122 intézményben került legalább egy osztály karanténba. Christoph Wiederkehr oktatási tanáncsnok szerint minden a várakozások szerint alakul, olvasható az orf.at-n.
Ausztriában emelkedik a koronavírus-fertőzés miatt kórházban ápoltak száma
Ausztriában a napi új koronavírusos megbetegedések számának emelkedése - késleltetve ugyan, de - magával hozta a kórházban ápoltak és az intenzív kezelésre szorulók számának növekedését is - derül ki az egészségügyi hatóságok legfrissebb, hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.
legfrissebbek
NKK: növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja
Lassan, de továbbra is növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve hétfőn a honlapján.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Futsal: remek mérkőzésen vette el a DEAC veretlenségét a Haladás
A rendkívül kiélezett, sok fordulatot hozó találkozón a szombathelyiek hátrányból tudtak fordítani, a győztes találatot Henrique szerezte.
Elegük lett a montenegrói vendéglátósoknak
Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni – adta hírül az MTI.
Húsz fok alatt marad a keddi hőmérséklet
A közepesen és erősen felhős időszakok között rövidebb napos időszakok lesznek a jellemzőek.