km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Megyei I. osztály: egyházasrádóci győzelem a Répcelak ellen

Megyei I. osztály: egyházasrádóci győzelem a Répcelak ellen

2-0-ás hazai siker született az egyetlen vasárnapi találkozón.

 

Egyházasrádóci SE - Répcelaki SE-Sport 36 2-0 (0-0)  Egyházasrádóc, vezette: Mónos

Egyházasrádóc: Bali - Varga, Márovics (Molnár G. 69.) , Péter (Kenesei 62.) , Vilics, Molnár L., Németh, Halász (Molnár I. 62.) , Mészáros, Szendrődi, Krajczár

Edző: Simon Attila

Répcelak: Kovács - Baranyai, De Paula, Szabó D., Tóth, Sipos, Horváth, Csontár (Németh 70.) , Rácz, Tar, Szabó A.

Edző: Balassa Péter

Gólszerzők:  Varga 75., Kenesei 89.

 

Két olyan csapat találkozott egymással vasárnap délután, amely egyaránt vereséggel kezdte a tavaszi idényt: az Egyházasrádóc a Táplántól szenvedett 3-1-es vereséget, míg a Répcelak a listavezető Celldömölkkel szemben maradt alul. Az összecsapáson a három pont sorsa a gól nélküli első játékrészt követően a végjátékban dőlt el, ugyanis a 75., valamint a 89. percben talált be a házigazda, ezzel pedig kialakult a 2-0-ás végeredmény. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén
Bécsben spórolnak a díszkivilágítással karácsonykor
Az energiatakarékosság érdekében Bécsben a Ring az idei karácsonyi szezonban sötétben marad. A város és a kereskedelmi kamara is egyetértett ebben. Emellett a Rathausplatzon is korlátozásokat terveznek az ünnepi vásárkor. A spórolás, önkéntes alapon a kirakatok kivilágítását is érintheti, olvasható az orf.at-n.