km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker a vasárnapi napon

Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker a vasárnapi napon

A Kőszeg az Egyházasrádóc otthonában diadalmaskodott, míg a Rábapaty nagy csatában győzte le a Haladás-Zanatot.

 

Két mérkőzést tartogatott a megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapja. Az Egyházasrádóc a Kőszeget fogadta, míg a Haladás-Zanat Rábapatyon vendégeskedett.

 

Egyházasrádóci SE - Kőszegi Lóránt FC 0-2 (0-1)  Egyházasrádóc, vezette: Bíró

Egyházasrádóc: Vas - Szendrődi, Péter, Vilics, Farkas, Németh, Mészáros, Molnár G. (Budai 61.) , Krajczár (SImon 87.) , Molnár I., Halász (Kenesei 77.)

Edző: Simon Attila

Kőszeg: Németh M. - Rákhely, Lintner, Kovács, Csuka, Réti Ma., Csák, Prán, Réti Mi. (Szűcs 85.) , Németh A., Fehér

Gólszerzők: Fehér 26., Csák 91.

 

A bentmaradás szempontjából rendkívül fontos mérkőzés várt mindkét együttesre. A vezetést a Kőszeg szerezte meg a 26. percben egy büntetőnek köszönhetően, ami ébresztőt fújt a hazaiaknak, akik akár egyenlíthettek is volna, a vendég hálóőr azonban nagyot védett. A második játékrészben igazi adok-kapok alakult ki, a rádóciak az egyenlítésért, a vendégek a mérkőzés lezárásáért mentek előre. A hajrában aztán egy újabb büntetőnek köszönhetően a Kőszeg talált be, amivel eldöntötte a három pont sorsát és kialakította a 0-2-es végeredményt.

 

Rábapatyi KSK - Haladás VSE-Zanati SE 3-2 (2-2)  Rábapaty, vezette: Talabér

Rábapaty: Viczmándi - Csonka, Balhási, Horváth, Piros D., Dugovics (Kovács 89.) , Tóth, Csupor, Németh (Szabó 79.) , Piros P., Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Haladás-Zanat: Luisser - Buzás, Varga, Perger (Nagy 82.) , Ferencz, Szenczi, Iván, Péter, Szakály (Németh 74.) , Szőts, Baumgartner

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Piros 27., Csonka 28., Horváth 73., ill. Péter 11., Szakály 34.

 

A Rábapaty utolsó őszi hazai mérkőzésére készült, amit szeretett volna győzelemmel zárni. Ennek ellenére a vendégek kezdték aktívabban a találkozót, egy védelmi hibát kihasználva már bő tíz perc elteltével előnybe kerültek. A Rábapaty nem esett össze, előbb a 27., majd a 28. minutumban is betalált, de gyorsan érkezett a szombathelyi válasz, ami azt jelentette, hogy 2-2-vel mentek pihenni a felek. A második játékrészben egyetlen gól esett, amit Horváth Kevin révén a Rábapaty szerzett, így a hazai együttes otthon tartotta a három pontot jó játékerőt képviselő ellenfelével szemben. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva  tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Putyin megerősítette Nehammerenek, hogy Ausztria továbbra is kapni fogja az orosz gázt 
A moszkvai tájékoztatás szerint Putyin felhívta Nehammer figyelmét arra, hogy az ukrán hatóságok szabotálják az Oroszországgal folytatott tárgyalásokat.
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.