km/óra
  2023.12.11., hétfő  •  Árpád napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Megyei I. osztály: csak a Celldömölk nyert hazai pályán, nem hibázott a tabella első három helyezettje

Megyei I. osztály: csak a Celldömölk nyert hazai pályán, nem hibázott a tabella első három helyezettje

A Haladás-Zanat a Körmendet győzte le, a Király SE a Szentgotthárd otthonából távozott három ponttal, míg a Vép a Jánosháza ellen aratott egygólos győzelmet. A Szarvaskend az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is nyerni tudott, a Vasvár pedig egy Sárvár elleni sikerrel jött fel a tabella hatodik helyére.

 

Utolsó előtti fordulójához érkezett a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, ahol szombaton hat mérkőzést rendeztek. A listavezető Haladás-Zanat Körmenden lépett pályára, a Király SE Szentgotthárdon vizitált, míg a Vép Jánosházára látogatott. A Celldömölk a Rábapaty ellen szerette volna folytatni jó sorozatát, a Bük a Szarvaskendet látta vendégül, a Sárvár pedig a Vasvár ellen készült a három bajnoki pont begyűjtésére.

 

Sárvár FC - Vasvár VSE 1-3 (1-3)   Sárvár, vezette: Árpád

Sárvár: Velladics - Németh Á. , Fülöp, Takács, Tokaji, Fider, Taródi (Németh B., 80.) , Czirók, Kovács, Sinka (Szakos, 10.) , Szemes

Edző: Nagy Dániel

Vasvár: Kántor - Varga, Berta, Vincze (Bíró, 65.) , Czövek (Németh, 88.) , Réfi, Pálla, Horváth, Kónya, Tausz, Schermann (Elekes, 73.)

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Fider 26., ill. Pálla 2 (18., 31.), Czövek 38.

 

A hazaiak kezdték aktívabban a mérkőzést, a vendégek kontrákra rendezkedtek be, azt viszont remekül csinálták, ráadásul a 18. percben meg is szerezték a vezetést. A Sárvár nem sokkal később egyenlített, ezt követően viszont még kétszer is betaláltak a vendégek a szünet előtt, ennek köszönhetően pedig 3-1-re vezettek. A második játékrész hasonló forgatókönyvet hozott: a házigazda ment előre, a vendégek taktikusan futballoztak, őrizték előnyüket, így az 1-3-as eredmény már nem is változott a lefújásig.

 

CVSE-Vulkánfürdő - Rábapatyi KSK 4-1 (2-0)   Celldömölk, vezette: Mórocz

CVSE: Osvald - Enyingi, Göntér, Marsai, Tóth D., Keszei T. (Dobson, 54.) , Gábor (Kovács, 46.) , Czöndör, Berecz (Takács, 71.) , Keszei R., Németh (Tóth Z., 60.) 

Edző: Kovács Balázs

Rábapaty: Király - Csonka, Varga, Horváth K. (Piros P., 54.) , Dugovics (Halász, 71.) , Manganelli (Horváth G., 85.) , Tóth, Csupor, Bakonyi (Zeke, 71.) , Németh (Piros D., 54.) , Könczöl

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Czöndör 39., Németh 3 (43., 53., 59.), ill. Piros D. 84.

 

Erre a mérkőzésre szakított korábbi játékával a CVSE, amely ezúttal kontrákra, kivárásra rendezkedett be, amiből az első félidő második felére már meg is érkeztek a gólok. A fordulás után is lendületesen játszottak a hazaiak és a 400. celldömölki bajnoki mérkőzésén pályára lépő Németh József vezérletével teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

 

Jánosháza VSE - Vép VSE 0-1 (0-0)  Jánosháza, vezette: Kondor

Jánosháza: Pethő - Péter M., Szabó T. (Piri, 58.) , Szép (Vágusz, 76.) , Lempeg, Szabó K., Kiss, Büki, Péter D., Benkő (Virág, 46.) , Balázsi

Edző: Bodor Tibor

Vép: Borsos - Kiss, Szalay (Szalai R., 46.) , Bezdi (Pogácsás, 92.) , Niksz, Illés (Szijártó, 83.) , Szalai M., Szendrődi, Takács Á., Czeglédi, Takács M.

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Niksz 90.

Kiállítva: Szabó K. 90. (Jánosháza)

 

A találkozó a hajrában dőlt el, a Vép a 90. percben szerezte meg a három pontot érő találatot, amivel őrzi dobogós helyét a tabellán.

 

Körmendi FC-Vasi Sekolo Kft. - Haladás VSE-Zanati SE 0-4 (0-2)   Körmend, vezette: Talabér

Körmend: Balogh - Buti, Karvalics, Belső (Németh N., 61.) , Köntés, László, Majczán (Krajczár, 61.) , Sipos (Tompa, 73.) , Nagy (Németh B., 87.) , Zsoldos, Molnár

Edző: Kurucz Ádám

Haladás-Zanat: Horváth (Molnár, 85.)  - Buzás (Baumgartner, 85.) , Szőts (Simon, 71.) , Varga, Kovács (Zugonics, 76.) , Pap, Ferencz, Szenczi, Németh (Sály, 46.), Tóth, Péter

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Pap 2 (1., 27.), Ferencz 62., Sály 69.

 

Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a vendég csapat.

 

Kiswire Szentgotthárdi VSE - Király SE 0-5 (0-2) Szentgotthárd, vezette: Héra

Szentgotthárd: Kapui - Bedi, Komáromi, Osvald (Sömenek, 89.) , Nagy, Dancsecz, Gécsek (Holecz, 75.) , Sulics, Sipos G., László (Sipos B., 74.) , Gyécsek

Edző: Robert Kercmar

Király SE: Király - Takács, Reseterits (Kalmár, 63.) , Németh (Velekei, 68.) , Kiss, Horváth, Halmosi, Csákvári, Kovács (Kudron, 68.) , Vigh (Vargyas, 63.) , Schimmer (Rózsás, 68.)

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Halmosi 6., Reseterits 24., Horváth 2 (55., 63.), Kovács 60.

 

A tabella második helyén álló vendégek ötgólos győzelmet arattak és tovább üldözik az éllovas Haladás-Zanat gárdáját.

 

Büki TK - Szarvaskend SE 1-3 (0-1)   Bük, vezette: Horváth

Bük: Viczmándi - Fehér, Kostyál, Bősze (Kiss, 86.) , Györe (Vamper, 18.) , Redőcs, Szabó, Kocsis, Tóth, Kovács, Komjáthy

Edző: Komjáthy János

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Jóna, Németh, Tuboly, Földes, Nagy (Wolf, 59.) , Somogyi, Tompa, Kopfer, Törő

Edző: Kovács Kálmán

Gólszerzők: Kostyál 73., ill. Velekei 35., Tuboly 47., Kopfer 90.

Kiállítva: Velekei 62. (Szarvaskend)

 

A hazaiak első győzelme továbbra is várat magára, a Szarvaskend a Szentgotthárd elleni összecsapáshoz hasonlóan ezúttal is három ponttal gazdagodott.

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.
Elindult Rudolf, a Mikulás-busz Szombathelyen
Az idei év nagy meglepetése, a feldíszített busz december 5-én, napnyugta után gördült ki először a kocsiszínből, és egészen december 26-ig közlekedik majd naponta a szombathelyi utakon. Na de nem ám mindig ugyanazon a vonalon, hanem gyakorlatilag bárhol és bármikor felbukkanhat, így a karácsony előtti időszakban minden buszozó utazhat majd Rudolffal.