km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Megérkeztek az ügyfelekhez a kukamatricák

Megérkeztek az ügyfelekhez a kukamatricák

A napokban postázott hulladékszállítási számlával együtt megérkezett az ügyfelekhez az edényazonosító matrica, amit a kukákra kell felragasztani. A matricát január elsejétől vezette be a SZOMHULL Szombathelyen és Táplánszentkereszten, hogy kiszűrje, akiknek nincs érvényes hulladékszállítási szerződése. A lakossági ügyfelek narancssárga, a közületek, azaz cégek, intézmények citromsárga matricát kaptak. Jól látható helyre, a kukára kell felhelyezni, aki ezt nem teszi meg, annak nem viszik el a szemetét. A SZOMHULL munkatársai márciustól ellenőrzik a matricákat. A SZOMHULL azt javasolja ügyfeleinek, ellenőrizzék, hogy megfelelő típusú és számú matricát kaptak-e, illetve azok megfelelő űrtartalmű edényre szólnak-e. Aki eltérést tapasztal, vagy nem kapott matricát, az ügyfélszolgálat elérhetőségein jelezheti. (Tel.: 94/314-575, info@szomhull.hu)

 

Fotó: SZOMHULL

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Változott az éves elszámolás a Távhőnél: érkezik az összesített számla
A Szomtáv eddig évente több elszámolást küldött a fogyasztóknak, most azonban ezeket egyszerre, összesített számlában kapják meg a szombathelyiek. Mindegyiket augusztus végéig kell befizetni. A változás minden fogyasztót érint, célja pedig, hogy még érthetőbb és átláthatóbb legyen az éves távhős rezsiköltség, olvasható a társaság közleményében.
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.