km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Május 2. és 6. között zajlik az óvodai beiratkozás

Május 2. és 6. között zajlik az óvodai beiratkozás

Kezdődik az óvodai beiratkozási időszak. A 2022/23-as nevelési évre május 2-6. között lehet beíratni a gyermekeket. A város 19 óvodájába várják a kicsiket, akik augusztus 31-ig betöltik harmadik életévüket. A felvételről az óvoda vezetője dönt, amit június 3-ig írásban közöl a szülővel. A jelentkezési lap átvehető az óvodákban, a Polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, és letölthető a szombathely.hu honlapról, ahol az óvodák felvételi körzeteit is közzéteszik. A szülő a jelentkezési lapot elektronikusan nyújthatja be, a beiratkozáshoz a gyermek személyi igazolványa, lakcímkártyája, TAJ-kártyája és a szülő személyazonosságot igazoló okmányai szükségesek.

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint