km/óra
  2023.12.06., szerda  •  Miklós napja
Vackor karácsonya
Újévi Operettgála
Kutya miatt húzta félre a kormányt a sofőr, Suzukit repített árokba a VW

Kutya miatt húzta félre a kormányt a sofőr, Suzukit repített árokba a VW

Érintőlegesen ütközött két jármű Hegyháthodász közelében, a 76-os főúton. A vétlen sofőr autója kidöntött egy jelzőtáblát és árokba csapódott.

 

Körmend irányába tartott hétfőn egy Volkswagen személyautó a 76-os főúton, írj a 112Press. Hegyháthodász közelében az autót vezető férfi elmondása alapján egy kutya szaladt ki az útra, a sofőr pedig balra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést az állattal. Az autó emiatt áttért a szemközti sávba és érintőlegesen ütközött egy szemből érkező Suzuki személyautóval.


A vétlen sofőr autója a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, kidöntött egy jelzőtáblát, majd az árokba csapódva állt meg.


A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. Körmendi tűzoltók érkeztek a helyszínre.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.