km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Különleges akcióval készül az SZKKA az Alba Fehérvár elleni mindent eldöntő meccsre

Különleges akcióval készül az SZKKA az Alba Fehérvár elleni mindent eldöntő meccsre

A szombathelyi kéziseknek ezúttal talán még az eddigieknél is nagyobb szüksége lesz a szurkolók támogatására.

 

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapata előbb a Békéscsaba, majd az Érd ellen könyvelhetett el nagyon fontos győzelmet, ezt a szériát pedig a szezon utolsó mérkőzésén, az Alba Fehérvár ellen is szeretné folytatni. A vasiaknak mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy legyen esély a bentmaradásra, sorsuk viszont nem a saját kezükben van. A klub csütörtök délután közleményt adott ki, melyben leírja, hogy bármely szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, Haladás VSE futsal, Falco KC) bérletes szurkolói díjmentesen, bérletük felmutatásával tekinthetik meg a találkozót. Az írást változtatás nélkül közöljük:

 

"Tisztelt Szurkolóink, Sportbarátok. A Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata az elmúlt három bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre, a Kisvárda elleni döntetlen után legyőzte a Békéscsabát és az Érdet, így életben tartotta reményeit, hogy bennmaradjon a világ legerősebb bajnokságának tartott NB I-ben. Kijelenthetjük, hogy csapatunkra a szezon legfontosabb mérkőzése vár a bajnokság utolsó fordulójában, amikor vasárnap 16 órától az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül az Aréna Savariában, hiszen csakis a győzelemmel harcolhatjuk ki bennmaradást. Mint ismert, a sorsunk már nem csak a saját kezünkben van, de csakis akkor marad esély a kiesés elkerülésére, ha megnyerjük az Alba elleni élet-halál meccset. A lányok az elmúlt mérkőzéseken hatalmasat küzdöttek, harcoltak. Arra kérjük fantasztikus Szurkolóinkat, hogy az idény legfontosabb és utolsó hazai meccsén harcoljanak együtt, legyenek a csapattal a csatatéren és minél többen látogassanak ki az Aréna Savariába, hiszen talán még sosem volt ekkora szükségük a támogatásra! Szombathely egy sportszerető város, ezért úgy döntöttünk, hogy akciót hirdetünk a létfontosságú rangadóra: bármelyik szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, HVSE futsal, Falco KC Szombathely) bérletes szurkolói díjmentesen, jegyvásárlás nélkül kilátogathatnak a találkozóra, a bérletük felmutatásával.

Várunk tehát minden szombathelyi sportbarátot, Mindenkire szükség van! Szurkoljuk ki a bennmaradást!

Együtt sikerülni fog, hajrá SZKKA!"

 

A klub a legutóbbi hazai mérkőzésekhez hasonlóan az alábbi intézkedések alkalmazza az Alba elleni összecsapásra vonatkozóan:

- A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be az Aréna Savariába!

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

- A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

- Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

- A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

- Az Alba Fehérvár elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt a helyszínen lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!

 

Fotó: Nagy Jácint

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.
Kilencedik lett az NLG a világbajnokságon!
A kilencedik helyen végzett a Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapata az iskolások világbajnokságán, írja az iskola hivatalos Facebook-oldala.
A szakbizottság nem támogatja a Fő téri kelet-nyugat irányú kerékpározást
Tegnap délután összeült a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság, ahol egyhangúlag elfogadtuk az önkormányzat 74 pontból álló takarékossági programját és a költségvetési rendelet II. számú módosítását, írja Kelemen Krisztián (Éljen Szombathely) bizottsági elnök Facebook-oldalán.
KÖNYVnyERŐ Szabados Ágival a Berzsenyi könyvtárban
Hétfőn 5 órakor ismét Szabados Ági lesz a Berzsenyi Dániel Könyvtár vendége. A Nincs időm olvasni kihívás ötletgazdája ezúttal a KÖNYVnyERŐ kötetről beszélget Kemény Katalinnal.