km/óra
  2021.07.27., kedd  •  Olga, Liliána napja
Különleges akcióval készül az SZKKA az Alba Fehérvár elleni mindent eldöntő meccsre

Különleges akcióval készül az SZKKA az Alba Fehérvár elleni mindent eldöntő meccsre

A szombathelyi kéziseknek ezúttal talán még az eddigieknél is nagyobb szüksége lesz a szurkolók támogatására.

 

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapata előbb a Békéscsaba, majd az Érd ellen könyvelhetett el nagyon fontos győzelmet, ezt a szériát pedig a szezon utolsó mérkőzésén, az Alba Fehérvár ellen is szeretné folytatni. A vasiaknak mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy legyen esély a bentmaradásra, sorsuk viszont nem a saját kezükben van. A klub csütörtök délután közleményt adott ki, melyben leírja, hogy bármely szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, Haladás VSE futsal, Falco KC) bérletes szurkolói díjmentesen, bérletük felmutatásával tekinthetik meg a találkozót. Az írást változtatás nélkül közöljük:

 

"Tisztelt Szurkolóink, Sportbarátok. A Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata az elmúlt három bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre, a Kisvárda elleni döntetlen után legyőzte a Békéscsabát és az Érdet, így életben tartotta reményeit, hogy bennmaradjon a világ legerősebb bajnokságának tartott NB I-ben. Kijelenthetjük, hogy csapatunkra a szezon legfontosabb mérkőzése vár a bajnokság utolsó fordulójában, amikor vasárnap 16 órától az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül az Aréna Savariában, hiszen csakis a győzelemmel harcolhatjuk ki bennmaradást. Mint ismert, a sorsunk már nem csak a saját kezünkben van, de csakis akkor marad esély a kiesés elkerülésére, ha megnyerjük az Alba elleni élet-halál meccset. A lányok az elmúlt mérkőzéseken hatalmasat küzdöttek, harcoltak. Arra kérjük fantasztikus Szurkolóinkat, hogy az idény legfontosabb és utolsó hazai meccsén harcoljanak együtt, legyenek a csapattal a csatatéren és minél többen látogassanak ki az Aréna Savariába, hiszen talán még sosem volt ekkora szükségük a támogatásra! Szombathely egy sportszerető város, ezért úgy döntöttünk, hogy akciót hirdetünk a létfontosságú rangadóra: bármelyik szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, HVSE futsal, Falco KC Szombathely) bérletes szurkolói díjmentesen, jegyvásárlás nélkül kilátogathatnak a találkozóra, a bérletük felmutatásával.

Várunk tehát minden szombathelyi sportbarátot, Mindenkire szükség van! Szurkoljuk ki a bennmaradást!

Együtt sikerülni fog, hajrá SZKKA!"

 

A klub a legutóbbi hazai mérkőzésekhez hasonlóan az alábbi intézkedések alkalmazza az Alba elleni összecsapásra vonatkozóan:

- A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be az Aréna Savariába!

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

- A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

- Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

- A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

- Az Alba Fehérvár elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt a helyszínen lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!

 

Fotó: Nagy Jácint

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
14 éves lányt keres a szombathelyi rendőrség
Kisbabájával a kezében kért segítséget a balesetet szenvedett nő Szombathely határában
Csütörtökön történt személyi sérüléses közlekedési baleset Szombathely és Gyöngyösfalu között, a 87-es főúton. Álló Volvóba rohant egy Suzuki, az okozó elvesztette az eszméletét.
Gyújtsatok ma egy gyertyát Rozikámért! – Egy édesanya kérése
Pontosan egy éve történt az elmúlt évek talán legmegrázóbb közlekedési balesete Vas megyében, idézi fel a 112press.
Nemet mondtak a magyar helyreállítási tervre
Az Európai Bizottság nem hagyja jóvá a magyar helyreállítási tervet, amíg a kormány nem nyújt az unió által elvárt garanciákat.
Szombathely az egészségipar fellegvárává válhat
A tervezett egészségipari fejlesztésekről és az ehhez kapcsolható uniós forrásokról tartott közös sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője és Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője ma délelőtt a Városháza előtti téren. Elhangzott: mindhárman igyekeznek saját területükön tenni azért, hogy Szombathely az egészségipar fellegvárává váljon a jövőben.
legfrissebbek
Tizenhárman fulladtak bele az idén a Balatonba
Az eddigi halálesetek többsége nagy melegben, partközelben, kis vízben történt; idős emberek lettek rosszul, vagy a nem megfelelő úszástudás és a vízbiztonság hiánya vezetett tragédiához. 
Újranyithat a vízminőség miatt bezárt négy velencei-tavi strand
A jelenlegi eredmények szerint nem igazolt, hogy a szennyvíz a csatornarendszerből került volna a tó vizébe.
Márton Anna negyedik lett női kardban 
Márton Anna vereséget szenvedett a bronzmérkőzésen a női kardozók hétfői egyéni versenyében a tokiói olimpián, ezzel a negyedik helyen végzett. 
Elkezdődött az őzek násza
Őznász idején a bakok kergetik a sutákat és más, konkurens bakokat, miközben jóval figyelmetlenebbek, mint az év más időszakában. 
Szombaton rendezik a Strandok éjszakáját, hajnalig tart nyitva több vasi és zalai létesítmény is.
A Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Bükfürdő Thermal and Spa is csatlakozott a programhoz.