km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Két súlyos sérült Nemesbődnél, Mitsubishi hajtott le a töltésen az M86os autóúton

Két súlyos sérült Nemesbődnél, Mitsubishi hajtott le a töltésen az M86os autóúton

Egy szalagkorlát nélküli szakaszon tért le a menetirány szerinti jobb oldalon az M86-os autóútról egy Mitsubishi személygépkocsi. A jármű a töltés alján állt meg, szombathelyi tűzoltók szabadították ki a sérülteket.

 

Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy Mitsubishi személygépkocsi, ami a vépi elágazás után pár száz méterrel, eddig tisztázatlan okból letért az útról, a menetirány szerinti jobb oldalon, írja a 112press. Ezen a szakaszon nincs szalagkorlát. Az autó a töltés alján felborult. A nyomok alapján a pályáról letéréskor már sodródott az autó.


Információik szerint a balesetnek nincs közvetlen szemtanúja, pontosabban fogalmazva nincs olyan járművezető, aki látta a balesetet és megállt volna segítséget hívni, vagy azért, hogy megvárja a helyszínelő kiérkezését. Annak a kicsi az esélye, hogy a reggel csúcsforgalomban éppen senki nem haladt belátható távolságon belül.


A Mitsubishi vezetője és utasa az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. Őket szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press


 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.
Folytatódik a meleg, napsütéses idő
Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Anno: ezrek vonultak fel a Karneválon
A karneváli forgatagot, amit nagy színjátéknak és eleven történelemkönyvnek egyaránt neveztek, 1961 szeptemberének végén láthatták először a város lakosai. A Savaria Karnevált –1963 kivételével – 1969-ig minden év augusztus utolsó vasárnapján rendezték meg. A felvonulást 1965-ben, 1966-ban a televízió is sugározta.