km/óra
  2021.09.23., csütörtök  •  Tekla napja
Kerékpárral esett traktor pótkocsija alá egy ittas férfi Acsád közelében

Kerékpárral esett traktor pótkocsija alá egy ittas férfi Acsád közelében

Az italboltból hazafelé kacsázó kerékpárost egy traktor vezetője kezdte előzni fokozott figyelemmel, amikor a férfi beesett a pótkocsi két kereke közé. A biciklis a traktorvezetőnek köszönheti az életét és félig leszakadt fülcimpával jókat nevetgélt az eseten, amíg el nem vitte a mentő.

 

Renault traktor tartott Meszlen irányába üres pótkocsival csütörtökön délután, írja a 112press. Acsádot elhagyva a traktort vezető férfi egy kacsázó kerékpárosra figyelt fel. A sofőr kis sebességgel, teljesen a menetirány szerinti bal oldalra áthúzódva előzte meg a biciklist, végig figyelve az instabil szerkezeten egyensúlyozó férfit.


A fokozott figyelem indokolt volt, a biciklis ugyanis hirtelen eltűnt. A traktor vezetője azonnal a fékbe taposott, majd leugrott a munkagépből, hogy megtalálja a kerékpárost. Sokat nem kellett keresni, két kerék között feküdt, miután nekidőlt a pótkeréktartó keretnek. Ha a traktoros nem figyel rá, akkor a pótkocsi kereke áthajtott volna a férfin.


Az ittas biciklist nem hatotta meg túlzottan a baleset, azt mondta, hogy nem kell hívni senkit, neki kutya baja és az italboltból hozott sörei is megmenekültek. Miközben szélesen mosolygott, a fülcimpájából diszkréten csorgott a vér.


A traktor vezetője úgy döntött, hogy bejelenti a balesetet. Információk szerint mire a kerékpáros a mentőbe került, addigra már azt mondta, hogy a traktor elütötte őt. Az ittas kerékpárost a mentők kórházba szállították.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Orbán nem akar kötelező oltást
Lesz negyedik hullám, nem fog megállni a határoknál – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.
Megyei I. osztály: A Király nyerte a szombathelyiek csatáját, a Táplán háromgólos hátrányból fordított
A címvédő Sárvár hazai pályán szenvedett vereséget a Kőszegtől. A Celldömölk is négyig jutott a Szentgotthárd ellen, a Körmend és a Bük mérkőzésén pedig döntetlen született. A Jánosháza a Lukácsháza otthonából hozta el a pontokat.
Megyei labdarúgás: gólgazdag mérkőzések a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 3. fordulójában
Ebben a fordulóban is voltak első osztályú búcsúzók, a Torony KSK pedig egyedüli harmadosztályú csapatként lesz ott a negyedik körben.
legfrissebbek
ENSZ-főtitkár: ocsmányság a vakcinák egyenlőtlen elosztása
„Ocsmányságnak” nevezte António Guterres ENSZ-főtitkár a vakcinák egyenlőtlen elosztását a világban, miközben a szegényebb országok vezetői az úgynevezett vakcinanacionalizmus és az oltóanyagok gazdag országok általi felhalmozása ellen emeltek hangot az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakán.
Megéri kulturális fővárosnak lenni
Talán a legjobb dolog, amit az Európai Unió tehet egy önkormányzattal, ha a településnek Európa kulturális fővárosa címet ad. Hogy miért, azt nagyon jól szemlélteti az első magyarországi kinevezett város, Pécs esete, ahol a nagy fejlődés és a reflektorfény ellenére közel sem sikerült egy zökkenőmentes projektet megvalósítani.
Tovább nőtt a biztosítók díjbevétele az idei első fél évben
Egyre népszerűbb az e-kárbejelentő, már 381 ezer alkalommal töltötték le az alkalmazást.
Az aluljáró fantom-Kula bácsija: valaki időnként fekáliával keni le a falat
Ismét rongálás történt a Thököly utcai aluljáróban. Valaki - már nem először - fekáliával szennyezte be a falat. A takarítást a szombathelyi önkéntes tűzoltók végezték el.
Megtalálták a radarernyőkről eltűnt repülő roncsait az orosz Távol-Keleten 
A balesetet feltételezések szerint időjárási körülmények okozhatták.