km/óra
  2022.08.17., szerda  •  Jácint napja
A Kalandváros ismét várja a gyerekeket

A Kalandváros ismét várja a gyerekeket

A Kalandváros, a szombathelyiek kedvelt szabadidő parkja márciusban újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Az egyhektáros terület kilenctornyú fa várával számtalan csúszdával, kötélhintákkal várja a gyerekeket. A szükséges karbantartási munkálatokat elvégezték, a jegyárak változatlanok.

 

A negyvenhét állomásból álló egyhektáros óriás kreatív játszótéren a szükséges karbantartási munkálatokat elvégezték a SZOVA dolgozói. Az indián sátrat már belakták, a kalózhajó is indulásra kész. Sok család várta már a nyitást.


Potyondi Nikolett, a SZOVA Nonprofit Zrt. kommunikációs- és HR munkatársa elmondta, fontos, hogy a belépőjegyárak nem változtak, a SZOVA honlapján ezek elérhetőek. A gyerekeket a kísérőikkel együtt reggel 9-től várják 18 óráig április végéig, utána pedig követik a napok hosszabbodását.


A játékok megfelelnek a biztonsági előírásoknak, valamint a komplexumban nagy hangsúlyt kap az esésvédelem. A Kalandváros 12 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel látogatható. A felnőtt kísérők nem jogosultak a játékok használatára. A tavaly 34.500-an vették igénybe a játszópark szolgáltatásait. A tavaszi jó idő már most sok látogatót vonz a Kalandvárosba.

 

 

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Elszenvedte első vereségét a szezonban a Haladás, hajrában szerzett góllal nyert a Szeged Szombathelyen
A mérkőzést a korábban a zöld-fehéreknél is megforduló Gajdos Zsolt döntötte el a 84. percben.
Megyei II. osztály, északi csoport: több csapatnál is kiszakadt a gólzsák az első fordulóban
A Bozsok kilenc, az Uraiújfalu fél tucat találatig jutott, a Lukácsháza és a Sé is ötször vette be ellenfele kapuját. Idegenben nyert az Alsóújlak, valamint az Újperint, a Spari pedig 1-1-es döntetlent játszott a Gércével.
Megújul a 11-es Huszár úti streetball pálya
Több mint húszmillió forintból újul meg a streetball pálya a 11-es Huszár úti tömbbelsőben. A beruházás uniós pályázatból és a szombathelyi önkormányzat támogatásával jöhet létre. Erről tartott sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, a körzet önkormányzati képviselője.
A generátor szíjának elszakadása vezetett egy felsőjánosfai gépjárműtűzhöz
A tűzesethez a körmendi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik elvégezték a jármű áramtalanítását, írja a vasi katasztrófavédelem honlapja.
Kiszáradnak a fák, miért nem locsolják többet?
A Szompark hivatalos Facebook-oldalán jelentette meg az alábbi közleményt.