km/óra
  2022.08.17., szerda  •  Jácint napja
Jótékonysági White Party

Jótékonysági White Party

Öltözz fehérbe, nyisd ki a lelkedet, és ne feledkezz meg azokról, akik segítségre szorulnak – ezzel a szándékkal rendezett White Partyt a Női Vállalkozó Klub.

A főként roma gyerekekből álló Szent Filoména Kórus, valamint a háromszoros Liszt díjas énekes-dalszerző Szalóki Ági és zenekara szórakoztatta a jótékonysági est résztvevőit a Püspöki Palota udvarában. Második alkalommal gyűltek össze a fehér ruhába öltözött segíteni akaró emberek a klub felhívására. Tavaly a hátrányos helyzetű zenei tehetségek tanulását támogatták az esten összegyűjtött adományokból. Idén is a jótékonyság volt a fő cél. A Szombathelyi Egyházmegye nemrég létrejött Mindszenty Alapítványáé lesz a befolyt összeg, amelyből a rossz körülmények között élő lány tanulókat segítik majd. Ezen kívül a szervező hölgyek még mentorként is támogatják a diákokat.
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Elszenvedte első vereségét a szezonban a Haladás, hajrában szerzett góllal nyert a Szeged Szombathelyen
A mérkőzést a korábban a zöld-fehéreknél is megforduló Gajdos Zsolt döntötte el a 84. percben.
Megyei II. osztály, északi csoport: több csapatnál is kiszakadt a gólzsák az első fordulóban
A Bozsok kilenc, az Uraiújfalu fél tucat találatig jutott, a Lukácsháza és a Sé is ötször vette be ellenfele kapuját. Idegenben nyert az Alsóújlak, valamint az Újperint, a Spari pedig 1-1-es döntetlent játszott a Gércével.
Megújul a 11-es Huszár úti streetball pálya
Több mint húszmillió forintból újul meg a streetball pálya a 11-es Huszár úti tömbbelsőben. A beruházás uniós pályázatból és a szombathelyi önkormányzat támogatásával jöhet létre. Erről tartott sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, a körzet önkormányzati képviselője.
A generátor szíjának elszakadása vezetett egy felsőjánosfai gépjárműtűzhöz
A tűzesethez a körmendi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik elvégezték a jármű áramtalanítását, írja a vasi katasztrófavédelem honlapja.
Kiszáradnak a fák, miért nem locsolják többet?
A Szompark hivatalos Facebook-oldalán jelentette meg az alábbi közleményt.