km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Jogsi és kulcs nélkül vitte el a kocsit „haszonszerző” körútra

Jogsi és kulcs nélkül vitte el a kocsit „haszonszerző” körútra

A Celldömölki Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és több, vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást három személlyel szemben, közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kisebb értékre elkövetett lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három, Jánosháza környéki személlyel szemben. A gyanúsítottak 2021 májusától 2021. június elejéig láncfűrészeket, valamint parkoló gépkocsikból gázolajat tulajdonítottak el Celldömölkről és a város környékéről. Az egyik esetben a 17 éves gyanúsított nagybátyja gépkocsiját – engedélye nélkül – a garázsból kitolta és a gyújtáskapcsolóból kilógó vezetékek összekötésével indult „haszonszerző” körútjára. A rendőrök a fiatalt útközben igazoltatták és megállapították, hogy a személy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A sofőr a gépkocsi csomagtartójában több, a bűncselekmények elkövetéséhez használt tárgyat is szállított.


A gyors és széleskörű adatgyűjtésnek és a beszerzett információknak köszönhetően a celldömölki rendőrök elfogtak még kettő, a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyt is, akik a kihallgatásuk során a cselekmények elkövetését elismerték. Lakóhelyükön több, a bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyat foglaltak le a rendőrök.

 

Fotó: police.hu

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak