km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Jó iramú, szép gólokat hozó mérkőzésen szenvedett vereséget a Haladás Viktória a Szeged ellen

Jó iramú, szép gólokat hozó mérkőzésen szenvedett vereséget a Haladás Viktória a Szeged ellen

A szombathelyi zöld-fehérek 3-2-re maradtak alul alföldi riválisukkal szemben.

 

SIMPLE NŐI LIGA 15. FORDULÓ

HALADÁS VIKTÓRIA - KÉSZ-ST. MIHÁLY SZEGED 2-3 (0-1)

Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Csáki, Balogh, Kránicz (Németh M., 46.), Pintér – Csizmadia (Hécz, 89.), Urbán, Kovács V., Feketevízi (Csejtei, 62.) – Vladulescu, Szil (Kis, 73.)

Edző: Markó Edina

Szeged: Aradi – Marjanovic, Futaki, Koszó, Nagy L. (Németh Zs., 85.) – Sajti, Sovány (Ónodi, 90.), Malesevic, Balázs – Knezevic, Trbojevic

Edző: Vajda Fandjo

Gólszerzők: Csizmadia (48.), Vladulescu (74. – 11-esből), illetve Trbojevic 2 (35., 71.), Vékony (47.)

 

A 15. fordulóból elhalasztott találkozóját pótolta szerdán délután a Haladás Viktória, amely a Szeged együttesét látta vendégül a Haladás Sportkomplexumban.
 

Ahogyan arra számítani lehetett, nagy küzdelem zajlott a pályán, mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Egyik kapu sem igazán forgott veszélyben, mígnem a 35. percben Trbojevic szép helyzetfelismerése után az alföldiek kerültek lépéselőnybe (0-1). A szünetig hátralévő időben még Szil és Vladulescu révén is volt lehetősége a hazaiaknak, ám maradt az egygólos szegedi vezetés. A második etap gyors gólváltással indult: előbb Sovány passzolt a kapuba, majd Csizmadia Zsófia remekül eltalált lövésével módosult 1-2-re az állás. Jó iramú meccset játszottak a felek, a 71. perc eseményeként pedig egy visszagurítást helyezett okosan a bal sarokba Trbojevic, ismét kettővel vezetett a Szeged. Erre is sikerült gyorsan válaszolniuk a vasiaknak, Vladulescu volt eredményes büntetőből, ám ezt követően már érintetlenek maradtak a kapuk, így a vendégek 3-2-es idegenbeli sikernek örülhettek.

 

A szombathelyiekre a következő játéknapon zöld-fehér nyugati rangadó vár: április 20-án, szombaton 15 órától a Győr otthonában vizitál az együttes.

 

Fotó: Pataki Gergő

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.