km/óra
  2022.10.05., szerda  •  Aurél napja
Hetente három oltási akciónap lesz januárban

Hetente három oltási akciónap lesz januárban

Elérte a 6 millió 270 ezret a beoltottak száma Magyarországon, közülük 3 millió 192 ezren már a megerősítő harmadik oltást is felvették.

 

Az eddigi oltási akciók sikerére, valamint az új omikron vírusvariáns megjelenésére tekintettel januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton oltási akciónapok lesznek. A kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben csütörtökön és pénteken 14.00-18.00 óráig, szombaton 10-től este hatig lehet oltakozni előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval. A kórházi és a járási oltóhelyeken Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm, a háziorvosoknál Pfizer, Janssen és Sinopharm vakcinákat lehet kérni. Szombathelyen a Markusovszky kórház oltópontján, a volt tüdőgondozóban várják a oltakozókat. Az oltási munkacsoport a háziorvosokat is felkérte arra, hogy a rendelési időben végzett vakcinázáson túl ők is tartsanak oltási akciónapokat. 


A pontos részletek a város honlapján találhatóak.  

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Irányjelző-búrával lökte árokba a kerékpárost egy LIAZ Bőben
A teherautó vezetője a koppanás miatt fékezett. Megállt, hogy megnézze, mi ütközött a gépjárművének. Ezután látta meg a kerékpárost az árokban.
Öt évet kapott az embercsempész
A Szombathelyi Járásbíróság ítélete jogerős, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Vigyázzunk a Lapozóra!
A Városháza előtti könyvcserepont, a LAPOZÓ a Libri-Bookline Zrt. és a szombathelyi önkormányzat együttműködésében jött létre kora tavasszal. A könyvek újrahasznosítását elősegítő könyvpavilon hónapokon át remekül működött, egy ideje azonban megfogyatkozott kölcsönözhető, cserélhető könyveinek száma.
Balesetek megyeszerte
Négy, anyagi kárral végződött balesetnél helyszíneltek a Vas megyei rendőrök, írja a police.hu.
Körözöttek kerültek rács mögé
Beszédes volt a Rendőrség honlapjának körözési alportálján közzétett fotó, írja a police.hu.