km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Ittasan, forgalom kivont autóval bukott le a férfi

Ittasan, forgalom kivont autóval bukott le a férfi

A Sárvári Járási Ügyészség járművezetés eltiltás hatálya alatt és ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023. augusztus 6-án a 84-es számú főútvonalon közepes fokban ittasan vezetett, utasokat szállítva, forgalomból kivont személygépkocsit. Noha vezetői engedéllyel nem rendelkezett és őt a bíróság jogerős határozatával – szintén ittas járművezetés miatt – négy évre eltiltotta a közúti járművezetéstől, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.


A járási ügyészség a közúti járművezetéstől való végleges eltiltását is indítványozta az ittas járművezetés miatt többször elítélt vádlottnak, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni. 


Illusztráció: pixabay.com

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.