km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Ittas sofőr előzött kamiont a kanyarban Kisrádócnál – Mercedes ütközött Ford kisbusszal

Ittas sofőr előzött kamiont a kanyarban Kisrádócnál – Mercedes ütközött Ford kisbusszal

Hárman megsérültek abban a közlekedési balesetben, ami a 86-os főúton történt Kisrádóc közelében. Az eddigi adatok alapján egy osztrák rendszámú Mercedes ittas sofőrje kamion előzésébe kezdett egy kanyargós szakaszon.

 

A Körmend felé tartó autó vezetője szembe találta magát egy Szombathely felé tartó, szabályosan közlekedő Ford kisbusszal, írja a 112Press. A két jármű érintőlegesen ütközött. A kisbusz a sávban keresztbe állva állt meg, a Mercedes pedig egy táblát kidöntve, a menetirány szerinti bal oldalon lerobogott a töltésen és az ütközés helyétől körülbelül 150 méterre állt meg. A kisbuszt vezető nő és 11 éves kislánya az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. 


Az osztrák rendszámú Mercedest vezető, magyarul beszélő férfinél ittasságot jelzett a szonda, ezért őt rendőri kísérettel szállították kórházba, ahol kettős vérvétel vár rá.


A mentés és a helyszíni szemle egy része teljes útlezárás mellett zajlott. A helyszínre körmendi és egyházasrádóci tűzoltók érkeztek, akik az járművek áramtalanításán túl az úttest letakarításában is segítettek.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.