km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Isten hozta az újszülötteket Szombathelyen!

Isten hozta az újszülötteket Szombathelyen!

Legfrissebb anyakönyvi híreink.

 

SZÜLETÉS:
Szalmer Gábor és Kovács Dóra fia: Benedek, Kalocsai Gábor és Mihályi Nikoletta fia: Gábor András, Perlaki Imre Ákos és Németh Adrienn fia: Zsombor, dr. Balázsfalvi Gusztáv Nándor és dr. Kráner Ildikó leánya: Zsófia, Miszori Gábor és Huber Gabriella fia: Bálint Gábor, Pintér Zsolt és Magyar Viktória leánya: Hannaróza Viktória, Varga Domonkos és Devecseri Petra fia: Kristóf, Matola Richárd és Léhart Bettina leánya: Leona Glória, Márkus László és Besnyi Gabriella fia: Bence László, Németh Gábor és Herczeg Kitti fia: Nimród, Éder Gergő László és Boda Klaudia fia: Marcell, Deák András és Tóth Klaudia fia: Barnabás, Pajor Tamás és Fekete Erika leánya: Izabella, Jávorics Máté és Gelencsér Adrienn leánya: Nóra, Csidei Krisztián és Urbán Bernadett fia: Nolen, Németh Zoltán és Farkas Anita leánya: Ajsa Anita, Polgár Ádám és Czene Cintia fia: Dilen, Szalai Krisztián Attila és Szabó Roxána leánya: Kamilla, Nagy Hevesi Balázs és Zabos Brigitta fia: Zalán, Koltay Gábor és Simon Petra fia: Dorián, Sifter Renátó és Szabó Réka leánya: Nóra, Orosz László és Kovács Réka leánya: Liza, Bajkai Botond és Marton Cecília fia: Bendegúz, Börzsönyi András Lukács és Filipovits Mirjána leánya: Lea, Kukor Zsolt és Nagy Vivien fia: Vencel, Vörös Gábor Tamás és Kraller Zsaklin fia: Bálint

 

HÁZASSÁG: 
Borbély Csaba Kálmán és Kiripoczki Ramóna, Rácz Bence és Trakperger Fanni, Németh Péter és Szép Laura

 


HALÁLESET:
Sáhóné Hosszu Zsuzsanna, Farsang Zoltánné Vörös Anna Aranka, Tamás Józsefné Horváth Mária, Mohácsi Ferenc, Szerdahelyi Ferencné Talabér Magdolna, Linhart Jánosné Pajor Ágnes Mariánna, Strén Józsefné Francsics Mária Terézia, Mórocz István, Misik László, Mihályi Zoltán József, Németh Ferenc, Dévényi Endre, Strihovanyec István László, Kaczmarski Lóránt Bernát, Károlyi József, Rózsa Lászlóné dr. Pózna Anna, Szalai István, Sümegi Béla, Molnár Zsuzsanna Mária, Kondor Józsefné Harcza Hancza Gizella, Singer Zoltán Jánosné Kerék Magda, Kovács Józsefné Marton Irén, Szép Antal, Bognárné Torma Mária, Pap Tiborné Unger Ilona, Gazdag Tibor, Vámos Zoltán, Kancz Mátyásné Kárlovich Margit, Lázár Józsefné Soós Margit, Pócza János


Illusztráció: pixabay.com

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
legfrissebbek
Közadakozást vár a mérnöki kamara Hollán Ernő első szombathelyi köztéri szobrára
Kétszáz éve Szombathelyen született a nagyszerű mérnök, Hollán Ernő. A jeles évforduló alkalmából a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara alapítójának tiszteletére a testület kezdeményezi, hogy a reformkor kiemelkedő mérnök egyéniségének legyen köztéri szobra szülővárosában.
Nem lesz többé Volánbusz, beolvad a MÁV-ba
A MÁV-Volán csoport felett az államot megillető tulajdonosi jogokat és kötelezettségeket gyakorló építési és közlekedési miniszter hivatalosan is elrendelte a két állami tulajdonú személyszállító nagyvállalat, a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. egyesülését, írta a Magyarbusz.info. A fúziónak év végéig meg kell történnie.
Újabb szombathelyi akadémista szerződött Szegedre
Takács-Földes Olivér után az Illés Akadémia tavalyi megyei I-es bajnokcsapatának házi gólkirálya, Pruska Dániel is az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadéminál folytatja.
Gyalogjárda épülhet a Jászai Mari utca 1/D kaputól a Krúdy utcai járdáig
Ez a Mira Garden lakóit érintő gyalogos közlekedés problémáit oldhatja meg, derül ki Németh Ákos önkormányzati képviselő (KISZ/SZázhold városrész) posztjából.
Szuverenitásvédelem: hatalmas kínai devizahitelt vett fel a magyar állam, nem verte nagy dobra
Egymilliárd eurónyi (392 milliárd forintnyi) hitelt vett fel kínai bankoktól a kormány idén tavasszal, és ezt egy összegben le is hívta április 19-én, írja a Portfolio az Államadósság-kezelő Központ ÁKK statisztikái alapján. A kötvénytartozásokat nem számolva ez az összeg a legmagasabb a magyar állam fennálló hiteltartozásai közül.