km/óra
  2023.09.26., kedd  •  Jusztina napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Hantó István és Werderics Rita leánya: Anna, Bognár Marcell és Borsodi Alexandra leánya: Barbara, Sass Bálint Miklós és Jóna Aletta Mária leánya: Olívia, Gargya Péter és Nagy Tünde leánya: Jázmin, Szép László és Horváth Andrea leánya: Gréta, Horváth Márk Attila és Hollósy Petra Ágnes leánya: Virág Larissza, Heffler Alfréd Miklós és Stekovics Henrietta fia: Zente, Kun Péter és Gábriel Eszter Noémi leánya: Izabella, Forgács Tibor és Németh Dzsenifer leánya: Nazira, Boda Bence és Török Barbara fia: Hunor Zoltán, Mészáros Levente István és Flórián Klaudia leánya: Hanna, Németh Gábor és Varga Tímea leánya: Liliána Regina, Sipos Krisztián és Őri Nikoletta leánya: Liliána, Kiss Adrián és Molnár Tícia Anna fia: Kende, Rettegi Zoltán és Pásti Vivien Edit fia: Dominik, Kocsis Martin István és Palánki Klaudia leánya: Anna, Várallyay Szabolcs és Hujber Éva leányai: Mira és Anna (ikrek), Gruber Bálint és Németh Rebeka fia: Bálint, Heigli Krisztián és Horváth Katalin leánya: Alíz, Geiger Krisztián és Reistetter Hajnalka fia: Viktor József, Tóth Miklós és Tóth Mária leánya: Bíborka, Pintér Marcell és Vininger Vanessza leánya: Panka, Heller Gábor és Ferenczi Krisztina fia: Levente, Péntek András és Fülöp Xénia leánya: Rozina, Radics Kálmán Kevin és Maráczi Jázmin leánya: Nazira Ajsa, Islai Norbert és Horváth Henrietta fia: Mátyás, Pekker Áron és dr. Tóth Veronika leánya: Eliza, Horváth Attila János és Lőke Anna fia: Csaba, Gerencsér Tamás és Tőke Viktória fia: Patrik, Czepelus Árpád és Sztána Krisztina leánya: Annabella Kíra, Fülöp László és Nagy Tímea fia: Medárd

 

HÁZASSÁG: 


Jónás Ámos és Stéger Rebeka, Ruisz Balázs Dominik és Kalmár Erika, Cserniczki Tamás és Lehotkai Anita, Orosz János Gergő és Kopcsik Dominika, Szabó Bence és Bíró Orsolya, Mészáros Krisztián és Kőszegi Melissza

 

HALÁLESET:


Szakos Éva, Simon Miklós, Nagy Pál Zsolt, Molnár József, Molnár Sándor, Hódosi István, Koltai János, Laki Edina, Kovács Zsolt Péter
 

Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Jégesővel vonult át a vihar délután Vas vármegyén (fotók, videó)
Söpte-Vép-Táplán-Vasszécseny kapta a legtöbb jeget, a borsó nagyságútól a 2-3 centisig volt minden.
Szívfacsaró történetek: két előadást hoz Szombathelyre Pintér Béla és Társulata
Az ország legrangosabb, legnépszerűbb független színházi csapata, Pintér Béla és Társulata kétszer is vendégszerepel az ősszel az AGORA Művelődési és Sportházban. Megrendítőek s egyben felemelőek, erőt is adóak a produkcióik.
Halálos baleset történt Sorokpolánynál
Egy gépkocsivezető vesztette életét abban a balesetben, amely a 8704-es számú úton történt a Sorokpolány térségében - adta hírül a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Értelemmel épül a világ: 50 éves a Pedagógus Kórus
Baráti énekkarokkal, a Bartók Termet betöltő közönséggel és persze sok-sok muzsikával ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját a Szombathelyi Pedagógus Kórus.
legfrissebbek
Hatból hat: újabb zöld-fehér futsalsiker, a Kecskemét is meghajolt a Haladás előtt
A szombathelyiek 5-0-s győzelemmel tartották itthon a három bajnoki pontot.
Világsztárok az MSH színpadán
A jubiláló Művelődési és Sportház dicsőséges éveket, évtizedeket élt meg a rockzenében is. Ha valaki a nyolcvanas éveket böngészi, szinte hihetetlen dolgokra lel. Az elzárt határvárosban meghatározó lett a minőségi rockzene, világsztárok adták egymásnak a kilincset. Hihetetlen, kiket hallhatott és láthatott élőben egy mezei rocker.
Temetői séta lesz október elején
Orvosok és gyógyszerészek síremlékeit tekinthetik meg az érdeklődők a Szent Márton utcai temetőben október 5-én délután. A Szombathelyi Szépítő Egyesület rendezvényén a sétát Orbán Róbert vezeti.
SZEDIK: Tanuljunk együtt, egymástól, egy-másért!
Intézményünk fogyatékkal élő lakói és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola 4. osztályos tanulói egy közös participációs programban vesznek részt, melynek célja a társadalmi elfogadás és befogadás erősítésén alapszik, írja közösségi oldalán a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ.
Ötven vaddisznót lőttek ki a vadászok Szombathelyen
Augusztus 31-ig hat ütemben összesen 50 belterületen élő vaddisznót lőttek ki Szombathelyen, írja a szeptemberi közgyűlésre készült anyag.