km/óra
  2024.07.12., péntek  •  Izabella, Dalma napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Hantó István és Werderics Rita leánya: Anna, Bognár Marcell és Borsodi Alexandra leánya: Barbara, Sass Bálint Miklós és Jóna Aletta Mária leánya: Olívia, Gargya Péter és Nagy Tünde leánya: Jázmin, Szép László és Horváth Andrea leánya: Gréta, Horváth Márk Attila és Hollósy Petra Ágnes leánya: Virág Larissza, Heffler Alfréd Miklós és Stekovics Henrietta fia: Zente, Kun Péter és Gábriel Eszter Noémi leánya: Izabella, Forgács Tibor és Németh Dzsenifer leánya: Nazira, Boda Bence és Török Barbara fia: Hunor Zoltán, Mészáros Levente István és Flórián Klaudia leánya: Hanna, Németh Gábor és Varga Tímea leánya: Liliána Regina, Sipos Krisztián és Őri Nikoletta leánya: Liliána, Kiss Adrián és Molnár Tícia Anna fia: Kende, Rettegi Zoltán és Pásti Vivien Edit fia: Dominik, Kocsis Martin István és Palánki Klaudia leánya: Anna, Várallyay Szabolcs és Hujber Éva leányai: Mira és Anna (ikrek), Gruber Bálint és Németh Rebeka fia: Bálint, Heigli Krisztián és Horváth Katalin leánya: Alíz, Geiger Krisztián és Reistetter Hajnalka fia: Viktor József, Tóth Miklós és Tóth Mária leánya: Bíborka, Pintér Marcell és Vininger Vanessza leánya: Panka, Heller Gábor és Ferenczi Krisztina fia: Levente, Péntek András és Fülöp Xénia leánya: Rozina, Radics Kálmán Kevin és Maráczi Jázmin leánya: Nazira Ajsa, Islai Norbert és Horváth Henrietta fia: Mátyás, Pekker Áron és dr. Tóth Veronika leánya: Eliza, Horváth Attila János és Lőke Anna fia: Csaba, Gerencsér Tamás és Tőke Viktória fia: Patrik, Czepelus Árpád és Sztána Krisztina leánya: Annabella Kíra, Fülöp László és Nagy Tímea fia: Medárd

 

HÁZASSÁG: 


Jónás Ámos és Stéger Rebeka, Ruisz Balázs Dominik és Kalmár Erika, Cserniczki Tamás és Lehotkai Anita, Orosz János Gergő és Kopcsik Dominika, Szabó Bence és Bíró Orsolya, Mészáros Krisztián és Kőszegi Melissza

 

HALÁLESET:


Szakos Éva, Simon Miklós, Nagy Pál Zsolt, Molnár József, Molnár Sándor, Hódosi István, Koltai János, Laki Edina, Kovács Zsolt Péter
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Jövő hétvégén ismét Szombathely utcáira viszik a művészetet
Tovább dübörög az Érezd Szombathelyt! programsorozat: július 13-án jön az Utcaművészeti nap, melynek keretében zenészek, képzőművészek, táncosok, kézművesek lepik el Szombathely belvárosát. De ezen kívül is sok izgalmas program vár ránk még júliusban, ennek részleteiről tartottak sajtótájékoztatót pénteken délelőtt a szervezők.
legfrissebbek
Az albán tengerpart lehet a magyarok új Balatonja (képgalériával)
A sokáig lesajnált balkáni országban szárnyal a turizmus, egyre több magyar szót hallani az Adriai- és a Jón-tenger strandjain, miközben a gazdaság is pörög: mindenütt építkeznek, az éves infláció 2023-ban mindössze 4% volt, a helyi fizetőeszköz, a LEK pedig egy év alatt 14 százalékot erősödött az euróhoz képest. Mi tudnak az albánok, amit mi nem?
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Kulturális megszállás alatt a belváros: szombaton tartják az Utcaművészeti Fesztivált Szombathelyen
A négy éve útjára indított Utcaművészeti Fesztivál idén július 13-án, szombaton várja egész napon át az érdeklődőket az interaktív művészeti élményt nyújtó programokra.  
Zártkapus Konferencia Liga mérkőzés volt a Király Sportlétesítményben
Július 11-én az UEFA Európa Konferencia Liga első selejtező körében a belorusz FC Torpedo Belaz Király Gábor komplexumában fogadta a moldáv FC Milsami Orheit. 
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.