km/óra
  2024.04.19., péntek  •  Emma napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Hantó István és Werderics Rita leánya: Anna, Bognár Marcell és Borsodi Alexandra leánya: Barbara, Sass Bálint Miklós és Jóna Aletta Mária leánya: Olívia, Gargya Péter és Nagy Tünde leánya: Jázmin, Szép László és Horváth Andrea leánya: Gréta, Horváth Márk Attila és Hollósy Petra Ágnes leánya: Virág Larissza, Heffler Alfréd Miklós és Stekovics Henrietta fia: Zente, Kun Péter és Gábriel Eszter Noémi leánya: Izabella, Forgács Tibor és Németh Dzsenifer leánya: Nazira, Boda Bence és Török Barbara fia: Hunor Zoltán, Mészáros Levente István és Flórián Klaudia leánya: Hanna, Németh Gábor és Varga Tímea leánya: Liliána Regina, Sipos Krisztián és Őri Nikoletta leánya: Liliána, Kiss Adrián és Molnár Tícia Anna fia: Kende, Rettegi Zoltán és Pásti Vivien Edit fia: Dominik, Kocsis Martin István és Palánki Klaudia leánya: Anna, Várallyay Szabolcs és Hujber Éva leányai: Mira és Anna (ikrek), Gruber Bálint és Németh Rebeka fia: Bálint, Heigli Krisztián és Horváth Katalin leánya: Alíz, Geiger Krisztián és Reistetter Hajnalka fia: Viktor József, Tóth Miklós és Tóth Mária leánya: Bíborka, Pintér Marcell és Vininger Vanessza leánya: Panka, Heller Gábor és Ferenczi Krisztina fia: Levente, Péntek András és Fülöp Xénia leánya: Rozina, Radics Kálmán Kevin és Maráczi Jázmin leánya: Nazira Ajsa, Islai Norbert és Horváth Henrietta fia: Mátyás, Pekker Áron és dr. Tóth Veronika leánya: Eliza, Horváth Attila János és Lőke Anna fia: Csaba, Gerencsér Tamás és Tőke Viktória fia: Patrik, Czepelus Árpád és Sztána Krisztina leánya: Annabella Kíra, Fülöp László és Nagy Tímea fia: Medárd

 

HÁZASSÁG: 


Jónás Ámos és Stéger Rebeka, Ruisz Balázs Dominik és Kalmár Erika, Cserniczki Tamás és Lehotkai Anita, Orosz János Gergő és Kopcsik Dominika, Szabó Bence és Bíró Orsolya, Mészáros Krisztián és Kőszegi Melissza

 

HALÁLESET:


Szakos Éva, Simon Miklós, Nagy Pál Zsolt, Molnár József, Molnár Sándor, Hódosi István, Koltai János, Laki Edina, Kovács Zsolt Péter
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.