km/óra
  2024.04.18., csütörtök  •  Andrea, Ilma napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Kálovics Gergő Zoltán és Hérincs Petra Judit fia: Ármin, Berki Antal és Pothárn Margit Tímea fia: Domonkos Antal, Nagy Zoltán és Kopácsi Anna Virág fia: Noel, Horváth Benjámin és Kuizs Beáta Ivett leánya: Inessza Meredisz, Szaller László Gergely és Milkovics Nikoletta leánya: Mira, Németh Dániel és Wágner Rita Éva leánya: Emília, Csonka Tamás és Dancsecs Barbara leánya: Rebeka, András Ferdinánd és Gergely Juliánna leánya: Eleonóra, Becker Krisztián és Haág Szandra Ágota leánya: Lenke Mara, Korándi Gábor és Borbély Melinda fia: Áron, Szalai Milán és Váthy Viktória fia: Áron, Farkas Máté és Sóti Viktória fia: Soma, Szórádi Marcell és Orsós Bettina leánya: Loretta, Horváth Balázs és Farkas Klaudia leánya: Lilien, Somfai Norbert és Humpók Alexandra fia: Zente, Standi Erik Tibor és Málovics Dzsenifer fia: Áron Erik, Tóth László Zoltán és Galambos Ágnes leánya: Zora, Malata József és Hencz Luca fia: Dávid, Szakasits Dávid és Horváth Nikoletta leánya: Mirabella Kiara, Tárczy Tamás és Mladoniczki Réka fia: Nándor Márk, Molnár Roland és Udvarhelyi Vanda fia: Zsombor, Resocki Martin és Serfőző Bettina leánya: Boglárka, Kótai Emil és Szitás Petronella leánya: Rubina Mikaéla, Körmendy Gábor György és Polgár Edina Katalin leánya: Dóra, Barti Norbert és Mihályka Cintia leánya: Zoé, Viczmándi Balázs és Lukács Katalin leánya: Maja, Veréb Attila és Kozák Melinda fia: Milán, Fülöp Krisztián és Spanraft Tünde leánya: Lara, Elekes Krisztián és Felker Barbara leánya: Laura, Tóth Dávid László és Horváth Anita fiai: Maxim László és Félix István (ikrek), Szücs Gábor és Sali Judit leánya: Abigél, Gróf Tamás és Varga Kitti leánya: Hédi, Bogyai Bálint és Székely Zsófia leánya: Léna, Horváth András és Takács Anikó fia: Nándor, Berzlánovich László és Székely Barbara fia: Márkó, Szakmáry Tamás és Tóth Fruzsina leánya: Jázmin, Nagy Tamás és Kassai Vanda fia: Ágoston, Prikazovics Medárd és Hamar Melitta Eszter leánya: Eliza, Gueth Péter Gyula és Bozzai Erika fia: Zalán, Varga Szabolcs és Imre Alexandra fia: Benett, Kováts Viktor és Hodosi Anna fia: Vajk, Gömböcz Zoltán és Domján Anna fia: Lóránt, Kovács Alex és Losó Nikolett Viktória leánya: Hanna, Juszkó Zsolt és Veres Boglárka fia: Bendegúz


HÁZASSÁG : 


Stőger Barnabás Jenő és Csiszér Adrienn

 

HALÁLESET:


Döbrösi Ferencné Lovagi Katalin, Kadarkuti Jánosné Ekker Erzsébet Ilona, Bakos Attila Tibor, Szalai László, Tóth Árpád, Várkonyi József, Hóbor Andrásné Farkas Katalin, dr. Pintér István, Joó Gyula, Hoffer István, Nagy János, Horváth Kálmán, Takács Lajosné Kiss Margit, Németh Lajosné Salamon Ilona, Koltai Miklósné Röschenthaler Rozália Anna, Kálmán Lajos Csaba

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.