km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Abajkovics András és Sőre Annamária leánya: Panna Róza, Nagy Lucián és Mesterházy Emese leánya: Réka, Kiss János Bence és Csóka Marianna fia: Bendegúz Bence, Sámson József Gábor és Kolonics Szabina Andrea leánya: Panka Katalin, Dedics Máté és Takács Dorottya Katalin fia: Mátyás, Steiner Christopher és Pócza Olimpia fia: Megyer, Jáki Milán és Kocsis Éva leánya: Lola, Tóth András Antal és Tóth Eszter leánya: Zorka, Ridavits Miklós és Traxler Szilvia leánya: Bella, Tófei Roland és Czibere Barbara leánya: Szofia, Vituska Adrián és Horváth Szabina Bianka leánya: Emma, Nagy Milán és Andorka Kitti Barbara fia: Bende, Barabás Kornél és Pados Eszter fia: Levente, Smiglag Gergely és Tóth Edina fia: Noel Gergely, Szájli Balázs és Horváth Dóra Judit leánya: Anna, Molnár László és Maráczi Nóra fia: Barnabás, Sztarenki Miklós és Koncz Katalin Emma fia: Kolen, Hürkecz Ferenc Róbert és Balogh Katalin leánya: Violett, Szabó Dávid és Bodi Brigitta Diana leánya: Emma, Molnár András és Horváth Réka fia: Nolen, Kocsis Zsolt és Zanics Nikolett fia: Bendegúz, Orsós Dániel és Ignácz Judit fia: Dániel Miklós, Kálmán Tamás és Somogyi Ivett fia: Dante Tamás, Horváth Rajmund és Németh Ramóna fia: Rajmund Zoltán, Hajmási András és Dobos Vivien fia: Nolen, Iván Bálint Gyula és Lengyel Cintia fia: Dorián


HÁZASSÁG : 


Horváth Gábor György és Horváth Ildikó, Varga Péter és Kelemen Zsófia, Horváth Krisztián és Pente Melinda


HALÁLESET:


Balogh Ferencné Lórencs Mária Márta, Tóth Veronika, Németh Józsefné Gálos Mária, Őri György Ádám, Wiesner József, Farkasné Sájerli Emma, Virtlik Miklós, Boros József, Molnárné Ökrös Enikő, Nagy József, dr. Salamon Antal, Limpár Ernő Istvánné Kránitz Mária Terézia, Pintér-Vass Renáta, Sitkei Béláné Papp Ilona Mária, Pércsy Gabriella, Kenyeri László

Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása
Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Szexet ajánlott egy apácának és egy kiskorúnak Budaörsön
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön - tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.