km/óra
  2024.04.19., péntek  •  Emma napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Budai Zoltán és Mészáros Klaudia fia: Áron, dr. Zalán Gábor és Horváth Eszter leánya: Aina, Hujber Péter és Kázmér Roxána Dalma fia: Csanád Péter, Csadó Bálint és Szelestey Brigitta fia: Kolos, Bardócz Ferenc és Pál Alexandra leánya: Dorka, Kiss László és Molnár Zsófia leánya: Szófia Zoé, Tóth Attila és Németh Mercédesz leánya: Anna, Horváth Patrik és Németh Vivien leánya: Nara Borka, Dőr Zsolt és Dreiszker Ramóna fia: Olivér, Pécz Dániel és Füszfa Szimonetta fia: Bence, Kállai Roland és Száka Viktória Julianna fia: Zétény, Horváth András és Marton Ramóna fia: Erik, Marics Tamás és Barabás Fruzsina leánya: Dorottya, Németh Patrik és Szántó Éva fia: Zalán, Dankovics Dániel és Schuszter Evelin leánya: Anabella Jázmin, Szalai Gábor és Magyar Nikolett leánya: Luca, Horváth Gábor és Mórocz Alexandra leánya: Dorka, Császár Zoltán Ádám és Doma Diána leánya: Elza Lili, Borbás Gábor és Rózsa Enikő leánya: Luca, Cser Róbert és Horváth Éva leánya: Liza Edina, Rába Roland és Savanyó Petra fia: Arnold, Horváth Bence és Fábián Ramóna fia: Bence, Kolman Szabolcs és Békési Viktória leánya: Sára, Kovács Tamás Tibor és Szakos Katalin Rebeka leánya: Nóra, Klár Attila és Somogyi Tímea fia: Zsombor, MikulaTamás és Pados Petra leánya: Milla, Szeles Marcell és Varga Eszter Fanny fia: Nátán, Egri Szilárd és Tököli Mária Mercédesz leánya: Ariana Mercédesz, Frigy Adrián József és Árvai Beatrix leánya: Rebeka, Ivacs Norbert Szabolcs és Eredics Nóra leánya: Panna, Baldauf Péter és Bedi Zsanett fia: Barnabás Ferenc, Sándorfi Péter és Németh Krisztina leánya: Júlia


HÁZASSÁG: 


Kárpáti László Roland és Izer Izabella, Somogyi György és Gadavics Vivien, Varga Dániel és Szabó Melitta, Szász István Tivadar és Peszleny Veronika, Szakály Zsolt és Bódai Natália 


HALÁLESET:


Fenyvesi Józsefné Kondor Irma Katalin, Rácz Miklósné Nagy Irma Jolán, Lakatos István, Géczi Sándor, Hérincs Károly István, Lacsics István János, Horváth Károly Ferenc, Palkó Ferenc Pálné Béki Mária Magdolna, Harsányi Béláné Pétervári Katalin, Deák Kálmán Pál, Varga Éva, dr. Zsemberi György, Kovács Szilveszter, Boros Sádorné Lőrincz Éva Mária, Horváth Józsefné Török Ilona, Pomper Miklós Imre
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
legfrissebbek
A filmek gyógyító erejéről lesz szó a Zeneműtári találkozások új eseményén
Borbély Zsuzsa irodalom- és filmterapeutával Zoványi Ibolya könyvtáros beszélget a Berzsenyi könyvtárban április 30-án 17 órakor.
Vádat emeltek három boncmester ellen (videóval)
A Fővárosi Főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt emelt vádat három boncmester, egy segédboncmester és egy adminisztrátor ellen – írja az Ügyészség.hu.
A táncparkettről a nemzetközi zsűrik világába - Rimányi Judit táncpedagógussal beszélgettünk
Gyermekkora óta minden a tánc körül forgott: édesanyja nyomdokaiba lépve versenytáncos, aktív táncos évei után nemzetközi versenyek zsűritagja és a Rimányi Táncstúdió vezető-tanára. Rimányi Judittal – aki nemrég a Litván Nemzeti Bajnokságról tért haza – táncról, pontozásról, versenyekről beszélgettünk.
Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa: a harmadosztályú Szakonyfalu már az elődöntőben, a Király SE és a Vép is ott van a legjobb négy között
Az egyetlen, még kiadó elődöntős helyért körmérkőzéseket vív egymással a Sárvár, a Söpte, valamint a Rábatótfalu.
Influenza: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján közzétett jelentésében.