km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 

 

Horváth Balázs és Nagy Erzsébet fia: Milán, Halper Ferenc és Albert Zsuzsanna fia: Dominik, Márkus Dániel és Horváth Dána fia: Bende, Takács László és Fehér Ida fia: Marcell, Stéber Gergely és Faller Natália leánya: Tamara, Burka Zsolt és Dr. Hameed Nóra Fatime fia: Lamar, Kálmán László és Völgyi Helga fia: Kende László, Tóth Dániel és Dr. Huszár Erika Ágnes leánya: Krisztina Viola, Szabó Szepesi Krisztián és Bogárdi Szintia fia: Dávid, Déri Zoltán és Somogyi Anikó leánya: Rózsa Mária, Gelesits Gábor András és Bellovics Diána Veronika fia: Ábel Gábor, Zakharcenko Vitalii és Snitko Maryna fia: Makár, Varga András és Kovács Melinda Zsanett leánya: Kinga, Keszei Dénes és Németh Adrienn leánya: Hédi, Dr. Spaits Tamás és Grebenár Barbara leánya: Boglárka, Horváth Zoltán és Papp Roxána leánya: Dóra, Németh Zoltán és Szalay Ivett leánya: Aliz, Tompos Dávid és Görcsi Júlia leánya: Ninetta, Consiglio Sándor és Boller Melinda fia: Consiglio Márkó Antónió


HÁZASSÁG: 

 

Kovács Dávid és Baumann Mercédesz Csilla, Szabó Dávid és Horváth Renáta, Kiss Péter Norbert és Dr. Dávid Dóra, Dr. Komp Bálint János és Papp Ágnes, Zubor Adrián és Ölhorn Andrea, Ossik Ferenc és Török Szilvia, Lakner Szilveszter és Kováts Melinda, Molnár Tamás és Bokor Dóra, Surján Csongor és Horváth Henrietta, Doktorics Bálint és Bokor Andrea, Okinaka Takumi és Kárpátvölgyi Roxána


HALÁLESET:

 

Csire Péter Lászlóné Tóth Mária Rozália, Schmall Gyula Eduárd, Sinka József, Wächter László Zoltán, Dudás Imre, Német Antal, Csoknyai János, Kiricsi László, Gudicsné Sövegjártó Andrea Mária, Biró Zoltán, Szalai Imre, Kolman Ferenc Mihályné Gyűrű Ilona, Benedek László, Déri István, Németh Józsefné Kovács Judit Ágnes, Lakatné Mester Éva, Radó Zoltán István, Wellner Béla Miklós, Pércsics Tímea, Ódor Zoltán, Kecsmár Erzsébet, Simon Tibor József, László Károly Géza, Sárai Sándor, Panonhalmi Gabriella, Eötvös Lajos, Klaáb András, Bartik Gyula
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.