km/óra
  2024.04.26., péntek  •  Ervin napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Tóth Tamás és Szarka Viktória leánya: Sára, Gáspár János Ferenc és Vastag Ibolya fia: Brájen, Babos Ákos és Békefi Lilla Zsófia fia: Nándor Ákos, Boda András és Pados Renáta fia: Dávid, Varga Mihály és Bankó Zsófia leánya: Szimóna, Kovács Tamás Dániel és Unger Viktória fia: Olivér, Vámos Attila és Márk Karolina fia: Kornél, Varga Lajos Zsolt és Molnár Nikolett leánya: Zenna, Raffai Krisztián László és Májer Eszter Petra leánya: Zorka, Walloschek András és Dávid Dorina Andrea leánya: Luca, Leiner Dániel és Gärtner Gréta leánya: Luca, Joó János Gergő és Fodor Dóra leánya: Boglárka, Helyes Tibor és Hajós Regina fia: Milán, Farkas Gábor István és Lőrincz Anna Júlia fia: Bálint István, Deé Gábor Balázs és Iván Regina Krisztina fia: Gábor Dominik, Müller Krisztián és Balogh Henrietta fia: Krisztián, Rózsa Marcell és dr. Schwahofer Anna leánya: Sára, Jagodits Péter és Tokaji-Nagy Zsófia Szilvia fia: Bertold, Horváth Dávid és Hegedüs Ildikó Mária fia: Dominik, Lippai Dávid és Siklósi Enikő leánya: Boglárka, Kovács Arnold és Oláh Enikő leánya: Bianka, Reseterits Zsolt és Boros Evelin leánya: Zsófi, Babos Attila és Horváth Nikolett leánya: Dorka, Nagy Dávid és Maár Lilla leánya: Adél Gréta, Sásdi Péter Attila és Horváth Martina Tímea fia: Milán, Gazdag Máté és Iványi Kinga Anna fia: Ármin, Hascsa István Krisztián és Soós Júlia fia: Noel, Horváth Benedek és Illés Adrienn fia: Zsombor, Hoócz Bálint György és Deribó Angyalka Margit leánya: Panka Dorka, Varga Tamás István és Rácz Edina leánya: Hunóra, Beke Áron és Németh Mónika leánya: Hanna, Zachár Zoltán és Vincze Viktória leánya: Flóra, Balogh Marcell Attila és Szovák Viktória leánya: Bianka, Mester Dominik és Reindl Martina fia: Bence, Gecse Róbert Miklós és Király Klaudia leánya: Rella Bekka, Hajós Bence és Sárközi Fanni Bianka leánya: Natália Elena, Hajdu Martin és Sándor Loisz leánya: Holli Panka, Végh Ádám és Keszti Júlia leánya: Nina, Solymosi János Mihály és Bogyai Krisztina fia: János, Vámos Roland Ernő és Varga Rita fia: Benett, Bozi György és Vörös Zsófia leánya: Bíborka, Kenedli Lajos és Horváth Vanda Evelin leánya: Eliza Blanka

 

HÁZASSÁG:


Sipos Tamás és Szilvágyi Ibolya, Vitéz Gergely és Skrapits Adél Ágota, Hári Zoltán és Szendi Edit, Bozzay Balázs és Forstóber Anikó, Berta Gábor és Hideg Katalin

 


HALÁLESET:


Szabó László Ernőné Schneller Anna, Füleki Tiborné Tóth Zsuzsánna, Hujber Zoltánné Horváth Magdolna, Bárányné Illés Márta, Bodó Tibor Lajosné Nemes Margit, Jahn Gusztáv, Perger Gyuláné Németh Aranka Márta, Rózsa Kálmánné Kiss Sarolta, Varga Dezső, Fritz István, Ferenczi Lajos Ferenc, Nagy Ferencné Hédi Zsuzsanna Mária, Kovács Istvánné Kustánczi Márta, Albert Jenő, Béry Ferenc Lajos, Vojnovics Mihály, Szemes János, Papp Sarolta Katalin, Mihálydeákpál József István, Németh István, Mikula Pál Miklósné Horváth Irén
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére
Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
A szombathelyi születésű Reismann testvérek fotográfiáiból nyílt kiállítás a Savaria Múzeumban
Csütörtökön a Savaria Múzeumban nyitották meg a Párhuzamok – A két Reismann című időszaki kiállítást, mely a szombathelyi születésű fotográfusok, Reismann János és Reismann Marian életművéből nyújt válogatást. A tárlaton két, egymástól független, de sok ponton érintkező életpálya dokumentumai kerültek egymás mellé. 
Idén is megünneplik Szombathelyen a tánc világnapját
Ismét megünneplik a Tánc Világnapját az AGORA szervezésében. Április 27-én, szombaton 10 és 19 óra között várnak mindenkit a Csónakázó-tó szigetére, olvasható a szervezők közleményében.
New Yorkban hatályon kívül helyezték a Harvey Weinstein elleni ítéletet, amelyet szexuális erőszak miatt szabtak ki
A bíróság hatályon kívül helyezte a Harvey Weinstein ellen szexuális erőszak miatt hozott ítéletet csütörtökön New Yorkban, ugyanakkor a producer egy másik ítélet miatt börtönben marad.
Egyre több a szomszédos országokban a szamárköhögéses eset, Vasban is volt már
Egyre több a szamárköhögéses eset a szomszédos országokban, Horvátországban és Szerbiában is rekordszámú betegről számolt be a helyi központi közegészségügyi-járványügyi hivatal, olvasható a Telex cikkében. Megyénkben a 14. héten két 15 éves, Ausztriában tanuló fiatalnál is kimutatták.