km/óra
  2022.01.24., hétfő  •  Timót napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Horváth Rudolf László és Horváth Patrícia leánya: Ada Natália, Molnár Dominik és Molnár Natália leánya: Irina Natália, Horváth Zoltán László és Pártosi Anna leánya: Panni, Bohner András és Süle Mónika fia: Máté, Gál Zsolt és Budai Dóra Anikó leánya: Adél, Kovács Ádám és Bánhidi Petra fia: Domonkos, Miltényi László és Kovács Lívia leánya: Lilla, Egri Péter és Lágler Márta fia: Bálint, Horváth Tamás és Horváth Andrea leánya: Linett, Czika Dénes és Unger Tünde fia: Donát, Németh Péter és Koltai Renáta fia: Noel, Emmer András és Ropiczky Georgina fia: Áron, Szajkó Norbert Tibor és Balázs Tamara fia: Nolen Norbert, Borsos Márk Simon és Balog Krisztina fia: Dominik, Bindics Gábor Imre és Kiss Gabriella fia: Balázs Imre, Varga Attila és Ujvári Anita leánya: Médea Zoé, Zsugonits László és Németh Eszter leánya: Fruzsina, Tuboly László és Dr. Szabó Eszter leánya: Flóra, Tóth Miklós és Kiss Zsófia fia: Nimród Miklós, Csejtei Péter és Dr. Simon Eszter fia: Simeon, Kanczler Gábor és Gerencsér Georgina fia: Olivér, Sánta Attila és Kovács Andrea leánya: Noémi Dominika, László Krisztián és Horváth Edina fia: Bendegúz, Torma Lajos István és Vörös Marianna leánya: Anna Gizella, Németh Alex Máté és Németh Anita leánya: Maja, Ritecz Tamás és Molnár Judit fia: Ádám, Jarovoj Alekszej Vagyimovics és Lakner Tünde leánya: Natasa Auróra, Hubay István Viktor és Nagy Tímea fia: Olivér, Tebeli György és Forgács Vanessza fia: Ramiz György, Németh Gábor és Prisznyák Anna leánya: Flóra Janka, Farkas Rudolf és Kolompár Patrícia Henrietta fia: Benett Bence, Tóth László és Lugosi Nikolett leánya: Luca, Szalai Sándor és Sági Ildikó Katalin fia: Félix


HÁZASSÁG: 


Horváth Tibor és Friedl Erika Éva, Staubach Dániel és Kalló Virág, Görcsi Imre és Málovics Amanda Ibolya

 

HALÁLESET:


Miklós Gyuláné Balogh Ilona, Vizi Endre Miklósné Horváth Valéria Mária, Rajnai György Márton, Horváth Kálmánné Kóbor Ilona, Bicskei Gusztávné Siska Mária, Horváth Gyula, Vecsey Dénes Gáborné Szántó Gertrud Mária, Reseterics Jánosné Zobor Erzsébet, Leitgeb Sándor, Nagy Sándorné Németh Magdolna, Tóth József Attila, Hérincs Miklós, Paksa Gyula József, Horváth Sándorné Kun Katalin, Kovács Sándor, Körmendy Géza, Varga György, Katzer Attila Andrásné Nagy Piroska Erzsébet, Buru Sándor, Pradalits József, Sipos Károlyné Mozga Gizella Irén, Varga Miklósné Kárpáti Gyöngyi Klára, Kapornakiné Mozsár Anikó, Pünkösty Botond Péterné Stekovics Emília Erzsébet, Kóbor Zoltán, Felföldi Zoltánné Józsa Katalin Mária, Felföldi Istvánné Éder Mária, Radányi György Ferenc, Busa Gábor, dr. Raffai Attila Vilmos, Németh Józsefné Koncz Sarolta, Nagy Gézáné Pongrácz Terézia, Lengyel Lászlóné Horváth Mária, Horváth László, Süle Istvánné Hasza Éva, Bódi Lászlóné Horváth Sarolta Erzsébet, Borsfai Józsefné Tóth Erzsébet

Savaria Fórum 31. évfolyam 2. szám - 2022.01.22.
Savaria Fórum 31. évfolyam 2. szám - 2022.01.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Koronavírus: duplájára hízott a leggazdagabbak vagyona
A világ tíz leggazdagabb embere köszöni szépen, a pandémia alatt megduplázta vagyonát – írja a Guardian.
ENSZ: évek alatt gyógyulhat meg a munkaerőpiac
A koronavírus-válság továbbra is világszerte súlyos hatással van a munkahelyekre – közölte az ENSZ, arra figyelmeztetve, hogy évekig tarthat, amíg a munkaerőpiac újra eléri a járvány előtti szintet.
Alma és szalma – a szerbek karácsonya 
Milos Konakov már több éve a szombathelyi kosárlabda meghatározó alakja, az idei szezontól pedig immáron vezetőedzőként irányítja a Falcót. A szerbiai születésű szakember is felelevenítette, hogy miként szokták tölteni az ünnepeket és milyen hagyományok kapcsolódnak a karácsonyhoz déli szomszédainknál.
Mentőhelikopter érkezett a 84-es főúton történt balesethez
Lövöldözés a magyar-osztrák határon (frissítve)
Súlyos incidens történt a magyar határon: hétfőn egy furgon áttört egy ellenőrzőponton a burgenlandi Eberau (Monyorókerék) határátkelőnél. A járművet a katonák meg tudták állítani, az emberkereskedő viszont elmenekült, s menekülés közben azonnal tüzet nyitott a katonákra, olvasható a krone.at-n.
legfrissebbek
Futsal: vereséget szenvedett a Berettyóújfalutól a Haladás
A szombathelyiek hiába küzdöttek, a vendégek a hajrában eldöntötték a három pont sorsát.
Vizsgálóbizottságról döntött az izraeli kormány a korrupt tengeralattjáró-beszerzések felderítésére
A létrehozandó bizottság azt vizsgálja meg, miként támogatták 2009 és 2016 között a ThyssenKrupp három tengeralattjárójának a megvételét, miközben a hadvezetés az akkori helyzetben nem akart újabb tengeralattjárókat. 
Ferenc pápa imanapot hirdetett meg a békéért Ukrajnában 
Ferenc pápa hangsúlyozta, hogy aggodalommal követi a növekvő feszültséget, amely "újabb csapást mérhet a békére Ukrajnában, és megkérdőjelezheti a biztonságot az európai kontinensen, még szélesebb következményekkel". 
Kásler: újra kell szervezni a budapesti sürgősségi ellátást a Szent Imre kórházban történt tűzeset miatt
Egy fiatal nő súlyos égési sérülések miatt vesztette életét. Hozzátette: a helyszínre hét mentőegység érkezett, két férfit és egy nőt füstmérgezés gyanújával más kórház toxikológiai osztályára vittek.
Befagyhat a Balaton a jövő heti hidegben
A havas tájakon -15 foknál is csípősebb lehet a hideg.