km/óra
  2020.10.24., szombat  •  Salamon napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Horváth Csaba Győző és Cserkó Hajnalka Brigitta leánya: Bianka Dorina, Németh Tamás és Miltényi Zsuzsanna leánya: Léna, Bodorkós Péter és Vörös Adrienn leánya: Dorka, Németh Miklós és Baráth Eszter leánya: Dorka Hunóra, Sándor Szilveszter és Niczuly Renáta fia: Zalán, Kotecz Zsolt és Tatai Diána fia: Máté, Illés László és Benczik Nóra fia: Zsombor, Kollár Tamás és Németh Gabriella fia: Dávid, Őri Tamás és Nagy Tünde Zsuzsanna leánya: Szófia, Kocsis Ferenc Balázs és Hartai Viktória fia: Hunor, Bársony Szabolcs és Böröndi Dalma Anita leánya: Lilla, Piszker Csaba és Palánki Bernadett fia: Bence, Molnár Attila és Domiter Rita fia: Levente Attila, Antal Gellért és Farkas Fanni leánya: Zselyke, Csiza Gábor és Himer Hajnalka leánya: Boglárka, Kocsis Márk és Lada Bernadett leánya: Vanda, Góber Balázs Imre és Horváth Mercédesz Valéria fia: Máté, Kardos János és Simon Klára leánya: Vanda, Kiss Attila és Nyári Eszter leánya: Lejla Karolin, Czirók András és Zapletán Nikoletta leánya: Szofia, Takács László és Früstök Gabriella fia: Milán, Jurik Zsolt és Munkácsi Anna leánya: Sára, Inzsöl Krisztián és Németh Renáta leánya: Liliána, Mészáros Zsolt és Tarr Katalin fia: Ménrót, Balogh Gábor és Vass Henrietta fia: Ádám, Riegler Miklós Márton és Weigl Erzsébet leánya: Róza, Marton Gábor és Kocsis Renáta leánya: Méda, Horváth András Richárd és Németh Kinga leánya: Nadin

 

HÁZASSÁG:


Endrész Marcell György és Végh Krisztina, Hevesi Ferenc és Türk Henrietta Tímea, Zsuppán Attila és Sebestyén Dóra, Kiss Martin és Wölfinger Stefánia, Hasznos György és Nagy Anita Zsuzsanna, Lelkes Dénes és Kiss Anita Mária, Mészáros Csaba és Ludván Noémi, Kustos Szabolcs és Plózer Erzsébet, Kiss András és Varga Viktória, Góber Norbert és Horváth Mirjam, Jakab Gábor és Hajas Dóra, Kiss Zoltán és Kurucz Viktória, Forgács József és Vidos Katalin

 

HALÁLESET: 


Horváth Péter Pál, Horváth Zoltán Frigyes, Szabó Kálmánné Pál Mária Katalin, Németh Csaba Zoltán, Nagy Attiláné Horváth Julianna, Kuglics Kálmán, Karcsics Sándor, Pintér Ernő, dr. Tarnai Ete, Makári Péter, Horváth Péter István, Horváth László Rudolf, dr. Bödör Tamás Sándor, Németh József, Bogdán Györgyné Gombási Mária Márta, dr. Nárai Zoltán, Pankotay Ferenc Gábor, Jurasits Istvánné Krójer Magdolna, Oszkó László Zoltán, Hümmer Pankraz Georg, Horváth János, Kovács Tibor, Németh Ferenc, Hende Józsefné Vadász Erzsébet, Kárász Sándor, Kiss István, Kajcsos Jenő, Horváth Zoltánné Horváth Judit Katalin

Savaria Fórum 29. évfolyam különszám - 2020.10.23.
Savaria Fórum 29. évfolyam különszám - 2020.10.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gazdátlan betegek, ellátási zavarok várhatók
Elfogadhatatlan az orvosok és egészségügyi dolgozók számára a jogviszonyról szóló törvény. A kivezénylés, a választási kötelezettség állami- és magánellátás között lehetetlen helyzetbe hozza az orvosokat, a szakdolgozók jelentős részét, és ez által a betegeket is. Megkérdeztük egy orvos véleményét a témáról, aki negyven éve praktizál egy nyugat-magyarországi kórházban.
Egy halott a gyöngyösfalui kalandparkban, kidőlt fa rántotta el a drótkötélpályát
A 112press információi szerint egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kidőlt egy fa a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában.
Operatív törzs: korlátozás nélkül lehet menni vásárolni Ausztriába, hazatérés után azonban karantén jár
Az egy hónapja életbe lépett járványügyi készültségi időszak során 1542 rendőri intézkedésre volt szükség a védelmi intézkedések megszegése miatt - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese szerdán online sajtótájékoztatón.
Az orvosok többlépcsős béremeléséről döntött a parlament
Az orvosok jelentős mértékű, jövőre induló, többlépcsős béremeléséről döntött kedden az Országgyűlés.
Megduplázzák az orvosok bérét, kivezetik a hálapénzt
Elfogadta a kormány a Magyar Orvosi Kamara (MOK) által előterjesztett, soha korábban nem látott méretű béremelést tartalmazó javaslatot, és a hálapénz kivezetéséről is megállapodás született.
legfrissebbek
1956: városi megemlékezés és ünnepi közgyűlés
A Jáki úti temetőben Welther Károly sírjánál, a Március 15. téren az országzászló ünnepélyes felvonásával, az 56-osok terén a nemzetőrök emléktáblájának megkoszorúzásával, majd ünnepi közgyűléssel emlékezett Szombathely az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 64., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 31. és az önkormányzatiság 30. évfordulójára.
Portugál Nagydíj: Bottas volt az első szabadedzés legjobbja
Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Portugál Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
Romániában otthoni távfelügyelet alatt maradnak a tünetmentes fertőzöttek
Romániában pénteken túllépte a 200 ezret a koronavírus-fertőzöttek száma, a napi esetszám meghaladta az ötezret, az egészségügyi rendszerre nehezedő nyomás csökkentése érdekében ezért ezentúl nem kell kórházi vizsgálatra jelentkezniük a tünetmentes fertőzötteknek.
Magyarország 150 lélegeztetőgépet küld Csehországnak
Magyarország 150 lélegeztetőgépet küld Csehországnak - jelentette be Andrej Babis cseh miniszterelnök pénteken a Twitteren. A lélegeztetőgépeket a cseh tűzoltók fogják átvenni, és egyelőre az állami tartalékalap raktáraiban helyezik el.
Esküvőre tartó Opel borult fel Kőszeg közelében, négyen kerültek kórházba
Szombathely irányába tartott a 87-es főúton egy Opel személyautó, ami a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott.