km/óra
  2021.10.20., szerda  •  Vendel napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Kajtár László és Nagy Beatrix leánya: Emese, Németh Attila és Szaller Viktória fia: Kornél, Szolga András és Kiss Gabriella fia: Levente, Deme Péter és Tóth Beáta fia: Ágoston, Maár Erik Szabolcs és Horváth Petra Diána leánya: Nina Flóra, Kovács Zsolt és Ostorics Evelin fia: Erik, Éger Csaba és Pünkösty Mária Emese fia: Benedek Merse, Sonn Gábor Lucian és Németh Dorina fia: Benett Adrián, Varga István és Galavits Lilla leánya: Flóra, Szabó Péter és Szovák Szilvia fia: Bence, Mersich Miklós és Pesti Boglárka fia: Barnabás, Horváth Csaba és Oláh Kíra fia: Levente, Nagy János és Németh Dóra leánya: Sarolta, Nagy Ádám és Kőhalmi Nikoletta Dina leánya: Abigél, Milkovics Zoltán és Fendrik Márta leánya: Lili, Szabó Bálint és Tóth Katalin leánya: Boglárka, Láng Péter és Rudolf Bianka Diána leánya: Nara, Forgács Márió és Kiss Korina fia: Noel Bálint, Kocsis Tamás és Németh Katalin fia: Marcell, Horváth Ferenc és Majoros Eszter fia: Balázs, Könyves Attila és Kőrösi Réka fia: Szabolcs Levente, Magashegyi Tibor és Horváth Erika leánya: Zselyke Erika, Boldizsár József és Burka Eszter fia: Attila, Gyömrei Ádám és Licsauer Csilla leánya: Sára, Héra Zoltán és Kovács Klaudia fia: Zalán, dr. Balázsfalvi Gusztáv Nándor és dr. Kráner Ildikó leánya: Tímea, Csonka Csaba és Berta Vivien fia: Soma, Imre Balázs és Varga Andrea leánya: Léna, Balázs Pál és Göltl Viktória fia: Kolos, Kovács Zoltán és Kálai Éva leánya: Anahita Szofia, Hódosi Norbert és Ökrös Andrea fia: Norbert, Szanyi Botond és Kopácsi Vivien fia: Botond Zétény, Káldi Ottó és Csiszler Vivien Mónika fia: Bálint, Gaál Péter és Nyári Klaudia leánya: Boglárka Mária

 


HÁZASSÁG:


Czilinger Krisztián Ferenc és Horváth Miranda Margit, Nyitrai Szilveszter és Vörös Krisztina Márta, Melke Róbert és Horváth Brigitta, Török József és Soós Krisztina, Fneisz József és Szalai Adrienn, Humbál Richárd és Szabó Bianka, Kiss Miklós és Fodróczi Judit, Arnau Mircea Richárd és Kajcsos Tünde, Tóth Bálint és Reseterics Erika, Kirják István és Pócza Fruzsina Dorottya, Kiss Roland és Németh Skolasztika, Mészáros Attila és Dosztál Dorina Anna

 

HALÁLESET:

 

Horváth Gyula, Feigel Jánosné Németh Magdolna, Bányai Mária Julianna, Sipos Norbert, Haramia Aladárné Pongrácz Irma, Horváth Iván Józsefné Vass Katalin, Molnár Ferencné Adorján Magdolna, Varga István, Farkas Gyula, Poór Gyula, Balogh László, Hafenscher László, Balázs Imréné Marton Mária, Varga Imre, Horváth Zoltán Lajosné Koroknai Mária,Szele Lajos István, Biró Viktor István, Nemes László Antalné Tóth Erzsébet, Mémeth László, Szladovics Jánosné Török Erzsébet Gizella, Barti László András, Domján Jánosné Szeitz Katalin, Hodvogner László, Sőre István, Péntek Tibor, Ábrahám Gyuláné Ferencz Katalin Anna, Takács Lajos, Bognár József


 

Savaria Fórum 30. évfolyam 37. szám - 2021.10.15.
Savaria Fórum 30. évfolyam 37. szám - 2021.10.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: A Vép nyerte forduló rangadóját, helycsere történt az élen
Tovább menetel a Haladás VSE-Zanati SE, az újoncot csupán három pont választja el a dobogós helyektől. A Kőszeg tíz emberrel dolgozta le kétgólos hátrányát, a Jánosháza pedig az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet Szentgotthárdon. A Sárvár és a Király is magabiztosan nyert, amivel utóbbi a tabella élére ugrott. A Bük és az Egyházasrádóc összecsapása gól nélküli döntetlent hozott.
Vonattal ütközött egy autó Csákánydoroszlónál, hárman meghaltak (frissítve)
Vonattal ütközött össze egy gépkocsi Gasztony és Csákánydoroszló között, egy vasúti átjáróban. Az autóban utazók közül mindenki életét vesztette.
Márki-Zay Péter: „Még Dobrev Klárának is rám kell szavaznia, hogyha kormányzati pozíciót szeretne jövőre”
A miniszterelnök-jelölt sajtótájékoztatót tartott Szombathelyen.
Szeptemberi közgyűlés: ingatlanügyek és orvosi ügyelet
Módosítják az idei költségvetést, döntenek az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok aktuális ügyeiről, és több rendeletet módosítanak a képviselők a ma 9 órakor kezdődő közgyűlésen. 15 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ülésen tárgyalnak.
Dübörög az előválasztás második fordulója
Hétfőn majdnem 85 ezren, kedden 97 ezren tették le a voksukat Dobrev Klárára vagy Márki-Zay Péterre.
legfrissebbek
Rajzpályázat virágos vasútállomásokról
22 új fertőzött Vasban, 1668 Magyarországon, 30 beteg meghalt
1668 az új fertőzött, elhunyt 30 beteg - közölte a koronavirus.gov.hu. A koronavírusosok száma a megyében 24.129-ről 24.151-re nőtt.
Halott menekülteket találtak egy kisbuszban Ausztriában
Egy embercsempész kedden 28 menekültet szállított furgonjával Magyarországról Ausztriába. A Cinfalvai/Siegendorf Puszta területén járőröző katonák tartóztatták fel a kisbuszt, melynek rakterében két halottat is találtak. A sofőr elmenekült a helyszínről, a keresésben a magyar rendőrség is részt vesz, olvasható az orf.at-n.
Halálos karambol a 84-es főúton Nemeskeresztúrnál: aszfaltot szállító kamion és egy személyautó ütközött (frissítve)
Összeütközött egy aszfaltot szállító kamion és egy személyautó a 84-es főúton, Nemeskeresztúr térségében. A személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
Először látható Magyarországon Wayne McGregor Chroma című koreográfiája
Wayne McGregor Chroma című darabja az alkotó szándékai szerint az emberi test drámáját vizsgálja, valamint azt, ahogy a test a legszélsőségesebb gondolatokat és érzelmeket is képes kifejezni.