km/óra
  2024.04.25., csütörtök  •  Márk napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Bertók Balázs Máté és Tóth Andrea fia: Barnabás, Szekér Bálint és Horváth Fruzsina leánya: Debóra, Biczó Norbert és Somogyi Barbara fia: Milán, Dr. Szabó Viktor Alex és Darázs Adrienn leánya: Bella, Lakatos Norbert és Kránitz Georgina leánya: Lilla, Berta István és Dóka Nikolett Mária leánya: Jázmin, Joó Adrián András és Erdélyi Evelin fia: Noel, Fábián Dávid és Horváth Fruzsina leánya: Csenge, Orbán Tibor Ferenc és  Janzsó Klaudia fia: Zétény, Mihók Ádám és Draskovits Tímea leánya: Natasa Emma, Varga Balázs Zsolt és Zsirai Anett leánya: Lilianna, Kruczli Ádám és Nagy Vanessza Valéria leánya: Fruzsina Eliz, Doncsecz Norbert József és Kovács Martina leánya: Anna, Ficzkó László és Góczán Szilvia Letícia fia: Emil János, Kovács Bálint és Molnár Klaudia fia: Botond, Mecseki Ádám és Rédling Eszter fiai: Soma és Bence (ikrek), Hegedüs Tamás és Nosztics Alexandra leánya: Lilien, Ország János József és Horváth Fanni fia: Áron, Huszár Benjámin és Varga Alexandra fia: Benedek, Horváth Bálint és Antal Noémi leánya: Zsófia, Sulyok Péter és Németh Tímea Boglárka fia: Edvin, Rábel Tamás és Fábián Virág fia:  Viktor Dániel, Kocsis Tamás és Jandrasics Alexandra leánya: Hella, Gampel Márton és Undi Kornélia leánya: Heléna, Schwahofer Tamás István és Kováts Lilla Gizella leánya: Adél, Papp Dávid és Kutrovits Mónika leánya: Léna, Dávid Szilárd János és Tóth Barbara fia: Benedek, Gaál Attila Balázs és Fazekas Lilla leánya: Olívia, Molnár Tamás és Bokor Dóra fia: Levente, Varga Géza Zsolt és Bodó Adrienn fia: Ákos, Krizmanich László és Bozsoki Eszter fia: Dániel, Zsohár Péter és Kovács Evelin leánya: Noémi, Nyári Ferenc és Németh Veronika fia: Nimród, Makszin Miklós és Dr. Kyncl Eszter fia: Mirkó


HÁZASSÁG: 


Fodor Tamás és Szabó Enikő Edina, Hüll Tamás és Kassai Diána, Szeles Marcell és Varga Eszter Fanny
    

HALÁLESET:


Molnár Istvánné Őri Irén, File László, Futó Mihály, Joó Ferenc, Cziráki László Péter, Francsics Ernőné Sulyok Margit, Polcsik Ferenc, Vajda Ferenc Lajos, Boros Gyula, Szemenyei József, Domján Gyula, Lukács János, Kiss Lászlóné Tóth Ida Mária, Kassai Ferencné Tóth Magdolna Mária, Farkas Miklós Ferenc, Gombkötő Ottó Vince, Hideg József Ferenc, Somlai Istvánné Baranyai Terézia, Szabó Béláné Leibinger Mária, Mileji Gyula Ferenc, Nagy Sándoné Holdosi Mária, Gosztola Ernő András, Németh Tiborné Bándli Rozália, Balogh Gyula Mihály

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Debussy: grandiózus előadás a Savaria Szimfonikusoktól
Grandiózus előadásra készül a Savaria Szimfonikus Zenekar. Debussy: Szent Sebestyén vértanúsága című misztériumjátékát adják elő pénteken este az AGORA Művelődési és Sportházban. A darabot ebben a formában 50 éve nem láthatta a közönség hazai színpadon. Kibővített zenekar adja elő színészek, táncosok, énekkar, szólisták és videó installáció kíséretében.
Gulyás Gergely: az üzemanyagokban is megfizetjük a háború árát
A benzinben és a gázolajban is megfizetik a magyar emberek a háború árát - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten. Gulyás Gergely megismételte: a kormány arra szólítja fel a magyar üzemanyag-kereskedőket, hogy a benzin és a gázolaj árát vigyék le a környező országok átlagárára.
Intenzívebb zivatarok alakulhatnak ki a megyében
Te Szedd! A Joskar-Ola is csatlakozik egy szemétszedési akcióval
Április 22-én, hétfőn volt a Föld Napja, általában ezen a héten zajlik a "Te Szedd!" - országos önkéntes szemétszedési akció. A köztisztasági programhoz április 26-án, pénteken 17 órakor a Joskar-Ola ismét csatlakozik egy önkéntes szemétszedési akcióval.
Bútorokat, hűtőket, gumiabroncsot tett le engedély nélkül a „tuskóson”
A Sárvári Járásbíróság előkészítő ülésen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt 1 év 6 hónap - végrehajtásban 3 év próbaidőre felfüggesztett - börtönre ítélt egy férfit. Kötelezte továbbá 276.751 forint bűnügyi költség megfizetésére.