km/óra
  2023.12.06., szerda  •  Miklós napja
Vackor karácsonya
Újévi Operettgála
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

A legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS:

Balatoni-Barkovics Tamás és Horváth Melinda fia: Benett, Molnár József és  Csorba Renáta Erzsébet fia: Benett, Czirók János Péter és Farkas Friderika fia: Olivér János, Buday Krisztián és Nagy Andrea leánya: Boglárka, Szohány Norbert és Nagy Ivett fia: Noel, Bartha Ferenc és Czövek Petra leánya: Lilla, Takács Csaba és Horváth Enikő leánya: Eliza, Németh Balázs és Tarlacz Krisztina Dzsesszika leánya: Olívia, Horváth Gábor és Horváth Martina fia: Erik, Szakáli Gyula és Mecséri Dalma fia: Milán, Nagy Gergely és Flórián Laura Andrea fia: Ádám, Régi János és Bukits Kamilla leánya: Luca, Borsos Márk Simon és Balog Krisztina fia: Ádám, Klupta Roland és Bogdán Erika Terézia leánya: Bella Erika, Rózsa Zoltán és Zubor Mónika Mária leánya: Rebeka Rozina, Rozmán Kristóf és Mórocz Adrienn fia: Ábel, Kecskés János és Érsek Edina fia: Dominik, Nagy Bence András és Zacsik Evelin leánya: Emili, Simon Martin és Papp Veronika fia: Lóránt, Porcsalmi Sándor és Varga Alexandra leányai: Maja és Lili (ikrek), Nagy László és  Pintér Enikő leánya: Alíz

 


HALÁLESET:

Lehoczky László, Merklin Józsefné sz. Dömötör Mária, Óra János István, Gosztonyi Ferenc, Bozi Gábor János, Bernáth Lajos Tiborné Pethő Ibolyka Gyöngyi, Waldmann József Tibor, Hajmási Károly, Kovács Balázs, Horváth Józsefné Rozmán Mária, Szabó Istvánné Szabó Emma, Pálfalvi László Róbert, Dr. Petényi Győző Miklós, Nagy József, Bouti Ferenc, Sali Józsefné Jankovics Margit, Horváth-Bicskei Gyula, Kiss István, Hittér István, Helyes Rudolfné Kovács Katalin, Linka Zoltán János, Mándli József, Illés László Károlyné Tóth Ella Mária, Tóth Istvánné Károlyi Mária, Horváth János Józsefné Varga Mária Magdolna, Laki Sándor

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.