km/óra
  2021.09.26., vasárnap  •  Jusztina napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Mészáros Bence és Szarka Tíria leánya: Milli, Weinelt Dávid és Bödő Jennyfer leánya: Olívia, Vincze Péter és Skrapits Zsanett fia: Bence, Haraszti Dániel Gyula és Rózsás Beáta fia: Marcell, Horváth István és Benkő Mária fia: István, Darmos Ádám és Krepli Virág Bernadett fia: Miron, Varga Szabolcs és Bugár Barbara leánya: Emili, Kendik Balázs és Széll Gyöngyi leánya: Véda, Baranyai Tibor és Bogáti Adrienn leánya: Lilien, Hajós Attila István és Lakics Vanessza leánya: Mila, Szabó Ferenc és Nagy Petra Manuéla fia: Zalán, Süle József Richárd és Diószegi Kinga leánya: Norina Gabriella, Kovács László és Elekes Orsolya fia: Nolen László, Varga Adrián és Tóth Anikó fia: Noel, Kajus István és Kővári Dóra fia: Marcell, Drozdik Dávid Tibor és Benkő Anett leánya: Zorka, Kondor Gábor és Östör Dóra leánya: Maja Mária, Németh Tamás és Dienes Nóra leánya: Laura, Cser Bálint és Szabó Vanda leánya: Róza, Dávid Szabolcs és Verebélyi Edina Mária leánya: Dorka, Katona Szabolcs László és Bor Eszter Margit leánya: Lara, Vörös Csaba és Biró Emőke fia: Martin, Száraz Zoltán és Kozma Bernadett Mária fia: Simon, Nyári Krisztián és Elekes Anita Anna leánya: Melani, Kovács László Antal és Csanádi Gabriella leánya: Lilla Gabriella, Viszked Dávid Károly és Vas Andrea fiai: Bátor és Ákos (ikrek), Oláh Krisztián Szabolcs és Cserpán Barbara fia: Áron, Jagodics Bence és Mikos Júlia fia: Botond, Szalai Gábor és Kása Lídia leánya: Elina

 


HÁZASSÁG:


Szabó István és Nagy Adrienn, Horváth Tamás és Mihók Diána, Benkeházi Benjámin József és Vida Kitti Judit, Soós Martin Balázs és Kovács Tünde Gizella, Micsiz Viktor és Horváth Ida, Tóth Gábor és Vas Diana, Molnár Máté Dávid és Sopár Bernadett, Sümeghy Róbert és Piskor Aliz, Tóth Róbert és Szakonyi Dóra Katalin, Varga Richárd és Pap Júlia, Körtvélyes Erik György és Kropf Eszter

 

HALÁLESET:

 

Vladár Lajos, Bencsikné Boros Rózsa, Káldi Antal Endre, Szvoboda János Józsefné Nagy Mária, Németh Gyuláné Weinhofer Éva Róza, Nagy László, Dobrádi György, dr. Körmendi Éva Elvira, Holpert Lajos Zoltán, Pátkai András, Kovács Istvánné Vadász Mária, Csirkovits Lajos, Csizmazia Lajosné Balogh Ilona, Bencsikné Boros Rózsa, Polgár Istvánné Benke Erzsébet, Gérnyi Istvánné Kámán Magdolna

Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Orbán nem akar kötelező oltást
Lesz negyedik hullám, nem fog megállni a határoknál – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.
A kisgyermekeket oltaná a Pfizer
Hatásos és biztonságos a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcina az 5 és 11 év közötti gyermekeknél – közölte hétfőn a Pfizer. Az amerikai gyógyszergyártó benyújtotta kérvényét a vakcina használatához erre a korosztályra.
A legdurvább hullámmal számol a román egészségügy
Csak remélik, hogy a negyedik hullám alatt nem nő napi 15 ezer főlé a fertőzésszám.
Újraindult az ellenzéki előválasztás
A szombati leállás után hétfőn reggel 7-kor újraindult az előválasztás. Bár az online előregisztráció nem működött még reggel, 10 órára helyreállt a rendszer. Az eredeti tervek szerint az előválasztás első fordulóját két nappal, vagyis szeptember 28-án 20 óráig meghosszabbítják a leállás miatt.
legfrissebbek
Megduplázzák a francia vakcinaadományokat
A francia elnök azt ígérte, hogy a program keretében 120 millió adag koronavírus elleni vakcinát adományoz, a dupláját a korábban tervezettnek – adta hírül az MTI.
Közút: jövő héten lesz a nagy környezetvédelmi autóvizsgálat
Huszonötödik alkalommal ellenőrzik közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát hétfőtől péntekig Budapesten és három vidéki nagyvárosban - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
Az AstraZeneca atyja szerint tavaszra náthává enyhül a Covid
Az Oxford/AstraZeneca-oltás vezető fejlesztői szerint a mostani koronavírus-járványt okozó Sars-CoV-2 típusú vírus hatása hamarosan a náthát is okozó szezonális koronavírusfajtákéhoz lesz hasonló, írta az MTI.
Előválasztás: 89 ezren voksoltak szombaton
Vasárnapig összesen 436 702-en szavaztak az ellenzék jelöltjeire.
Trónfosztás: Uszik legyőzte Joshuát a londoni ökölvívógálán
A nehézsúly világbajnoki címe volt a tét.