km/óra
  2021.09.23., csütörtök  •  Tekla napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Szabó Gábor és Boros Henrietta  Ildikó fia: Máté, Fekete József Márió és Gerbert Mercédesz leánya: Maja, Vörös Péter és Illiás Eszter leánya: Lora, Pénzes Zoltán és Tóth Barbara Katalin leánya: Emma, Madar Ákos és Bársony Bianka Mária leánya: Blanka Klára, Tremmel Ádám és Cseh Andrea leánya: Olívia, Spisák László és Málovics Hajnalka Mária fia: Ádám, Besztercei Imre Márk és Dr. Korcsmár Judit leánya: Judit, Tóth Martin és Pintér Bianka leánya: Doroti, Pál Zoltán János és Merkli Vanessza Éva leánya: Jamina, Stampf Norbert és Hermann Enikő fia: Olivér, Markovics Dániel Kristóf és Horváth Ágnes fia: Levente, Kálmán András Lajos és Nagy Katalin leánya: Hanga, Varga Péter és Kurányi Kornélia leánya: Róza, Óvári Zoltán és Humpók Viktória leánya: Debóra, Dancs Ádám és Biró Nikoletta leánya: Rella, Dégi István és Szalai Ildikó fia: Botond, Farkas Ádám és Szerdahelyi Nikolett leánya: Nara Elina, Nagy Attila és Kovács Zsuzsanna leánya: Alíz és fia: Alex (ikrek), Szabó Árpád és Bársony Erika Hajnalka fia: Bálint, Korponai László és Glavanits Viktória leánya: Kira, Pados Balázs és Veres Orsolya leánya: Dorina, Forgács Márkó Szabolcs és Vajda Chanel fia: Márkó Vító, Tuboly Gábor és Szabó Szandra leánya: Emma, Szele Szabolcs és Nicki Erika leánya: Alíz, Horváth Máté és Brenner Dóra leánya: Janka, Tatai Bence László és Rudovics Fortuna leánya: Lilien, Pataki Péter és Tököli Esmeralda fia: Maxim Milán, Dosztán József és Tóth Judit leánya: Lilla, Fridrich Mátyás és Bárdosi Rita fia: Andor, Bátorfi Richárd és Balogh Marianna leánya: Lara, Maráczi Péter Imre és Milisits Edit leánya: Dorka, Farkas Sándor és Bogdán Irma leánya: Zsófia, Berke Attila és Pass Veronika fia: Kadosa Ferenc, Mettler Gellért és Bozzay Dóra Anna leánya: Rebeka, Zágon Norbert és Küzmics Evelin leánya: Zoé, Karai Krisztián és Körösi Henrietta fia: Vencel, Vajda Krisztián és Horváth Zseraldin leánya: Margit Eisa,  Szakács Dávid és Keszei Vanda fia: Nimród Dávid, Rigler Gábor és Kánya Viktória Eszter leánya: Bianka, Kocsi István és Aczél Bernadett leánya: Zoé Luca, Szakály Roland és Csáji Boglárka leánya: Lilla, Szabó Attila és Hausner Veronika fia: Bence, Toldi Péter és Palkovits Boglárka leánya: Zoé

 

HÁZASSÁG:


Kovács Zsolt és Mayer Adrienn, Gruber Erick László és dr. Szakács Gabriella, Birinyi János és Soproni Krisztina Melitta, Szabó Báint és Kráner Anikó

 

HALÁLESET:  


Németh Lászlóné Horváth Anikó Mária, Kulcsár Zoltán, Németh Sándorné Szabó Piroska, Kiss Antalné Szabó Mária Terézia, Czingráber Károlyné Halász Magdolna, Herczeg Péter, Joó Gyula, Gyimesi József, Németh Sándor, Tibold Zoltán József, Kiss Sándor, Vida Tibor, Vörös Ferenc, Mészáros Jenő, Hérincs János, Galamb Anita, Dr. Pungor Imre Endre, Rácz László Zoltán, Tóth Gyula Imre, Cserniczki Miklósné Kosztolánczi Erzsébet, Biró Ferenc, Szabó Miklósné Horváth Mária, Marsai Miklós


 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Orbán nem akar kötelező oltást
Lesz negyedik hullám, nem fog megállni a határoknál – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.
Megyei I. osztály: A Király nyerte a szombathelyiek csatáját, a Táplán háromgólos hátrányból fordított
A címvédő Sárvár hazai pályán szenvedett vereséget a Kőszegtől. A Celldömölk is négyig jutott a Szentgotthárd ellen, a Körmend és a Bük mérkőzésén pedig döntetlen született. A Jánosháza a Lukácsháza otthonából hozta el a pontokat.
Megyei labdarúgás: gólgazdag mérkőzések a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 3. fordulójában
Ebben a fordulóban is voltak első osztályú búcsúzók, a Torony KSK pedig egyedüli harmadosztályú csapatként lesz ott a negyedik körben.
legfrissebbek
ENSZ-főtitkár: ocsmányság a vakcinák egyenlőtlen elosztása
„Ocsmányságnak” nevezte António Guterres ENSZ-főtitkár a vakcinák egyenlőtlen elosztását a világban, miközben a szegényebb országok vezetői az úgynevezett vakcinanacionalizmus és az oltóanyagok gazdag országok általi felhalmozása ellen emeltek hangot az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakán.
Megéri kulturális fővárosnak lenni
Talán a legjobb dolog, amit az Európai Unió tehet egy önkormányzattal, ha a településnek Európa kulturális fővárosa címet ad. Hogy miért, azt nagyon jól szemlélteti az első magyarországi kinevezett város, Pécs esete, ahol a nagy fejlődés és a reflektorfény ellenére közel sem sikerült egy zökkenőmentes projektet megvalósítani.
Tovább nőtt a biztosítók díjbevétele az idei első fél évben
Egyre népszerűbb az e-kárbejelentő, már 381 ezer alkalommal töltötték le az alkalmazást.
Az aluljáró fantom-Kula bácsija: valaki időnként fekáliával keni le a falat
Ismét rongálás történt a Thököly utcai aluljáróban. Valaki - már nem először - fekáliával szennyezte be a falat. A takarítást a szombathelyi önkéntes tűzoltók végezték el.
Megtalálták a radarernyőkről eltűnt repülő roncsait az orosz Távol-Keleten 
A balesetet feltételezések szerint időjárási körülmények okozhatták.