km/óra
  2024.04.23., kedd  •  Béla napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Laski János és Füst Petra Júlia leánya: Emília, Siklér József és Simon Éva fia: Vencel Mór, Szalai Zsolt és Markó Barbara Dóra fia: Márk, Boda Gergő és Schönberger Zsófia fia: Flórián, Kiss Máté Gergő és Somogyi Szilvia Judit fia: Zlátán, Molnár Zoltán Gábor és Hosszu Klaudia fia: Zente Zoltán, Zelei Ambrus Miklós és Kukor Sára Eszter leánya: Róza Eszter, Varga Sándor és Babos Eliza leánya: Emília, Beke Dániel és Háhn Heléna fia: Miron, Laposa Zsolt és Molnár Vanessza fia: Noel, Juhász István és Tóth Bettina Boglárka leánya: Boglárka, Sárközy Benjámin és Darics Franciska Szilvia fia: Dominik, Brunner Balázs és Csaba Enikő Ágnes leánya: Johanna, Smidéliusz Kálmán és Berecz Renáta leánya: Elizabet, Varga Péter és Kajcsos Erika fia: Kornél, Somlán Róbert Benjámin és Rácz Mónika fia: Dominik, Horváth Szabolcs és Horváth Evelyn leánya: Luca, Dancsecs Dávid és Bornemissza Barbara leánya: Szofi, Kurucz József és Bokor Fanni leánya: Stella Bella, Nagy Szabolcs és Szilágyi Eszter leánya: Dorottya, Váradi Áron és Németh Viktória Dóra fia: Lénárd, Nagy Attila és Huber Anita leánya: Emili, Scheer Róbert és Tóth Erika leánya: Annabella, Huber Márk és Nagy Vivien leánya: Bellaróza, Tóth Olivér és Szalai Adrienn leánya: Milana, Hencsei Tamás és László Georgina leánya: Lina, Csákai Lajos és Emődi Eszter Zsófia leánya: Sára, Tatár Szabolcs és Horváth Nikolett fia: Olivér, Horváth Martin Ramón és Dénes Alexandra Enikő fia: Eliot, Kovács Dániel és Török Tünde leánya: Flóra, Kristóf Dániel és Papp Anita leánya: Hedvig, Kovács Dániel és Koltay Hajnalka Erzsébet leánya: Blanka, Horváth Viktor és Borka Andrea Katalin leánya: Panka, Farkas János Dávid és Horváth Andrea fia: Márton, Kolenák Tamás és Bazsó Bernadetta leánya: Emese, Neubauer Attila Imre és Palkovics Klaudia leánya: Eliza


HÁZASSÁG:


Jákli Zoltán és Trencsér Honorka, dr. Gerecs Bence és dr. Kardos Viktória, Nagy Szabolcs és Fehér Nikoletta, Pulai Attila és Pintér Angelika Csilla

 

HALÁLESET:


Binder Imréné Szabó Ágnes Erzsébet, Németh József Balázs, dr. Tóth Tihamérné Karácsony Mária Terézia, Pápai Imre Józsefné Garai Zsuzsánna, Süle Antal Józsefné Henye Irma, Sticz Györgyné Oláh Ilona Margit, Biácsi Tamás Szilveszter, Fekete Lajos, Tóth József, Őri Tiborné Horváth Katalin, Laczó Sándor, Komora József István, Tschürtz Rezső Ferenc, Kiss Andrea, Szabó József, Siska József, Gelányi Zoltánné Horváth Mária, Danka Lajos

 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
legfrissebbek
Véget érnek a hűvös napok, visszatér a kora nyárias idő
Napról napra melegszik a levegő: szombaton hajnalban 2 és 8, délután 18 és 23, vasárnap hajnalban 5 és 11, délután 22 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet. A jövő hét elején kitarthat a napsütéses, kora nyári idő, írja a metnet Facebook-oldala.
Afrika vonzásában - érdekes előadások a múzeumban
Feiszt György nyugalmazott főlevéltáros és Kubassek János, az Érdi Földrajzi Múzeum nyugalmazott igazgatója tartott előadást a közelmúltban a Savaria Múzeum és az MTA Vas Vármegyei Tudományos Testületének közös rendezvényén, írja a múzeum Facebook-oldala.
Képzeletbeli utazás Izlandon
Sokan voltak kíváncsiak arra az utazásra, melyről Pék Tibor mesélt a Jászai Utcai Közösségi Térben, számolt be róla az intézmény hivatalos Facebook-oldala.
SZKKA: Május 4-én ünnepelhet feljutást a csapat
Szezonbeli 25. győzelmével továbbra is magabiztosan vezeti a női NB/I B-s kézibajnokságot az SZKKA. Vida Gergő együttese legkorábban a jövő szombaton ünnepelhet feljutást.
Április 23. a „Könyv Világnapja” - Feltöltötték a Lapozót
Ebből az alkalomból a Libri-Bookline és Szombathely MJV együttműködése jóvoltából új könyvekkel töltötte fel a Városháza előtti téren álló Lapozót Horváth Soma alpolgármester és Prieger Szabolcs kulturális és városi nagyrendezvény koordinátor, írja a város hivatalos Facebook.oldala.