km/óra
  2021.05.11., kedd  •  Ferenc napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Kaszás Tibor és Turcsányi Brigitta Anna leánya: Anna Zorka fia: Péter Tibor (ikrek), Varga Zsolt és Czingráber Éva fia: Kornél, Horváth László és Németh Krisztina leánya: Hannaróza, Kocsi Sándor Ferenc és Németh Luca leánya: Nara, Balázs Ábel és Viszket Viktória fia: Benett, Huber Tibor és Kis-Nemes Nikoletta leánya: Anna, Horváth Balázs és Bakk Ramóna Mónika leánya: Dorka, Sákovics Árpád és Horváth Gabriella leánya: Dorka, Hancz László József és Zsolnai Ágnes fia: Szebasztián, Sztovcsok Mihály és Sin Viktória fia: Máté Miron, Katavics Márk és Faragó Friderika fia: Kevin Márk, Geröly Roland és Jánny Annamária fia Zalán, Markocsányi Dániel Zoltán és Majsa Petra leánya: Zita Anna, Horváth Gábor és Szatmári Dóra leánya: Dorka, Galambos Dávid Tibor és Paukovics Réka Viktória leánya: Szofia, Barber Patrik és Drávecz Klaudia fia: Filip, Kaszás Ádám Tibor és Szakos Eszter leánya: Anna, Pál Péter és Farkas Klaudia fia: Barnabás, Kiss Zsolt és Kovács Zsófia leánya: Dominika Hanna, Nagy Máté és Skriba Ágnes leánya: Emese Blanka, Horváth Dániel Imre és Balogh Mónika leánya: Molli, Berkes Ákos László és László Cecília leánya: Júlia, Hortobágyi Zsolt és Márk Eszter Brigitta fia: Henrik Péter, Nagy Balázs és Bóna Mónika fia: Balázs Mátyás, Kiss Ervin és Mógor Kitti leánya: Noémi, Varga Zsolt és Bősze Boglárka leánya: Zina, Francz Tamás és Nemes Adrienn fia: Gellért, Szórádi Krisztián és Lendvai Krisztina fia: Máté Krisztián, Horváth Gábor és Pintér Szabina leánya: Róza, Szente József és Beke Szimonetta fia: Olivér, Salamon Róbert és Béres Brigitta leánya: Léna

 

HÁZASSÁG:


Talabér Ferenc és Tóth Evelin, Fuisz Gábor és Plack Fruzsina, Gyócsi Tamás és Molnár Kitti, Horváth Miklós és Vertetics Eszter, Szalai Zoltán és Galambos Evelin

 

HALÁLESET: 


Erős Miklós György, Farkas Jánosné Nagy Mária, Kissné Bolla Enikő Krisztina, Gáncs Tiborné Pétervári Mária Magdolna, Módos Miklós, Sipos Pál, Kulcsár Péterné Sinka Piroska, Finna Izabella Horváth Izabella, Hajba Tibor Lászlóné Kun Éva, Szabó Béláné Süle Mária, Pintér Ferenc, Horváth Imréné Cserkuti Erzsébet, Góczán Sándor, dr. Ipkovich Györgyné Szimeiszter Lenke, Kutas Borbála Ilona, Somogyi László Dezső, Mészáros György, Francsics Imre, Tihanyi István, Módos Árpádné Balogh Ilona Magdolna, Gerencsér Lajosné Németh Magdolna, Radanovits Jánosné Kollmann Ilona, Szanati János Imre

Savaria Fórum 30. évfolyam 17. szám - 2021.05.07.
Savaria Fórum 30. évfolyam 17. szám - 2021.05.07.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)
Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között.
Megyei I. osztály: mindhárom dobogós nyerni tudott
A Sárvár a Lukácsháza, a Vép a Celldömölk otthonából vitte el a három pontot. A Király SE kiszakított a gólzsákot és egy híján egy tucat gólt szerezve nyert a Szarvaskend ellen. A Körmend egygólos sikert aratott a Csepreggel szemben a Jánosháza pedig a hét mérkőzés óta veretlen Büköt győzte le.
Maruzsa: minden készen áll az érettségi vizsgák megkezdésére
Minden készen áll ahhoz, hogy hétfőn elkezdődjenek az érettségi vizsgák, a kormány döntése értelmében néhány kivétellel csak írásbeli vizsgák lesznek az egészségügyi óvintézkedések betartásával - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára csütörtökön, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján.
Szombathely megint kimarad a kompenzációból
Közben Debrecennek újabb közel 3 milliárd forint jut, Nyugat-Magyarországon Zalaegerszeg és Sopron is plusztámogatásra számíthat.
Gulyás: augusztusig kellenek a védettségi igazolványok
Augusztusig biztosan fennmaradnak a koronavírus-járvány miatti korlátozások a védettséggel nem rendelkezőknek - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón.
legfrissebbek
Három hónap alatt egymilliárd eurót keresett a Pfizer
Erősen kezdte az évet az egészségipari vállalat.
Csonka Ernő: nem az ember a mérce
A százesztendős Csonka Ernő festőművész számára a csendet, a békét, a nyugalmat, a harmóniát párja, Gyöngyi asszony teremti meg szombathelyi, belvárosi, harmadik emeleti otthonukban.
Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze Törőcsik Mari után
Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a Nemzet Színészévé a cím jelenlegi birtokosai.
Megyei II. osztály déli csoport: egyetlen idegenbeli siker a 23. fordulóban
A tabella élmezőnyében helyet foglaló csapatok közül a Körmend és a Nádasd gólgazdag mérkőzésen játszott döntetlent egymással, míg a Táplán el tudta hozni a három pontot a Rábatótfalu otthonából. A Szentpéterfa borsot tört a Tanakajd orra alá, de a Viszák, a Bajánsenye, illetve a Csákánydoroszló is magabiztos győzelmet aratott.
Buffon távozik a Juventustól
A világbajnok kapus, Gianluigi Buffon az idény végén elhagyja a Juventus labdarúgócsapatát, de egyelőre nem szeretne visszavonulni.