km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Hoffer Kornél és Mester Móni leánya: Zita, Nagy Dániel és Takács Ágnes leánya: Zoé Cirilla, Andrássy Ákos és Kántor Ramóna Barbara fia: Bálint Marcell, Zsizsik Attila Antal és Stánicz Mariann Irén fia: Benjámin András, Czibók Ádám Péter és Szőke Alexandra Dóra fia: Csongor, Böröcz Péter Sándor és Németh Ivett leánya: Lora, Dávid Gábor és Aranyi Barbara fia: Levente, Babics Richárd és Nyírő Bianka fia: Csaba Richárd, Kollarics Martin és Kiss Gina Kitti fia: Nolen, Frigy Milán és Boda Alexandra leánya: Dorka, Vámos Marcell Sándor és Kiss Réka fia : Noel, Barti Róbert és Rózsa Gyöngyi fia: Olivér, Vörös Péter és Véges Júlia leánya: Eliza, Csuka Ákos Balázs és Szalontai Szabina leánya: Abigél, Hegyi Gábor Dezső és Leyrer Mária Rozália leánya: Lilien, Paska Géza és Sipos Anikó fia: Olivér, Mesics Zoltán és Horváth Viktória leánya: Liza, Domján Zsolt és Vilics Eszter leánya: Emília, Baumgartner Dániel és Szemes Bianka leánya: Eliza, Bogdán Tamás és Nagy Dorina Timea fia: Bence, Balogh László és Németh Szilvia Nóra fia: Márton, Dr. Kiss Patrik László és Horváth Nikoletta leánya: Abigél, Horváth Zoltán és Bognár Izabella leánya: Dorottya, Rákóczi Róbert és Takács Melinda leánya: Loretta, Nemes Attila és Hritz Rozália leánya: Zoé, Tóth Péter és Hurkalová Patrícia fia: Zalán Éliás, Bertai Tamás és Németh Krisztina fia: Barnabás, Pócza András és Varga Viktória fia: Zsombor, Sturm Roland és Kocsis Dalma fia: Benett Nolen, Barki Tamás és Zsohár Anna leánya: Luca, Marai Gábor és Pummer Renáta fia: Dominik


HÁZASSÁG:


Nagy Krisztián és Szekér Szilvia, Kiss Attila és Bálint Erzsébet, Németh Martin és Balogh Annamária, Tóth Martin Márk és Jantos Regina, Pungor Róbert és Horváth Lídia Margit, Kovács Zsolt József és Fehér Nóra Katalin


HALÁLESET:


Huszák Bernadett Diána, Hende Zoltán Istvánné Kiss Irén Erzsébet, Szakos János, Leibenbach Imre, Simon Károly, Ziskó Lajos, Büki Lajosné Döbrössy Anna, Kovács Jánosné Őri Anna, Sümegi László, Gajári Albert, Francia Istvánné Gerencsér Mónika, Tancsics Ferenc, Kovács Lászlóné Sütő Erzsébet, Gergó Lajosné Sipos Mária Julianna, Pajor Kálmán József, Horváth Imre István, Tóth-Komondi Katalin Komondi Katalin, Cseh József, Ratkovics József, Magyar Jánosné Kovács Erzsébet

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.