km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Takács Zoltán és Czene Renáta leánya: Dorottya Bianka, Horváth József és Horváth Edina fia: Noé József, Dicső Kevin és Kiss Judit leánya: Szabina, Füzesi Ádám és Linter Renáta fia: Filip, Mógor  Péter és Elek Nikolett leánya: Alíz Anna, Baán Gábor és Geröly Dóra Gizella leánya: Adél Zoé, Lakatos Bálint és Budai Gyöngyi leánya: Emili, Domján Dávid és Lovranics Zsófia fia: Boldizsár, Varga Balázs József és Eredics Lilla leánya: Rebeka, Ambrus Ádám és Venczel Jázmin Mária leánya: Adél, Tóth Adrián István és Szeneczey Eszter leánya: Nola, Rásó Gergely Zoltán és Péter Emőke Eszter fia: Marót, Bándoli Martin és Vizi Ramóna leánya: Lana Ella, Kiss Gergő és Koncér Cintia fia: Levente, Rúzsa Dávid Tamás és Valentin Kitti Dzsenifer leánya: Valentin Kiara Bonita, Bán Ferenc Róbert és Varga Erzsébet leánya: Döníz, Varga Adrián és Szücs Vivien fia: Belián, Dévai Márk Ernő és Varga Viktória fia: Botond, Dr. Vilics Loránd és Kovács Tímea leánya: Emma, Farkas Gábor László és Varga Dóra Eszter leánya: Léna, Horváth Imre és Márkus Viktória Rita leánya: Abigél, Németh Dániel és Mészáros Lívia leánya: Vanessza, Rácsik Alex Gábor és Géczy Brigitta leánya: Szofia, Gubik Dávid és Kiss Klaudia fia: Erik, Németh Zoltán és Bedics Gyöngyi fia: Levente, Nardai Dániel és Horváth Brigitta fia: Ábel, Lasits László és Labricz Andrea fia: Nolen, Pendli Gergő és Juhász Bernadett Borbála leánya: Lara Éva

 

HÁZASSÁG:


Szélesy Norbert és Bozsányi Aliz, Hőbe Gábor Zoltán és Udvardy Fanni Katalin, Szilágyi Arnold Stefán és Kálmán Karolina, Fábián Attila és Szép Eszter, Laki Dániel és Ambrus Valentina

 

HALÁLESET:


Tisza Jánosné Kocziha Ilona, Lakézi Alajos Gábor, Maár Károly, Farkas Lajos, Varga Józsefné Szalay Margit, Némethné Kerekes Katalin, Stampf Imréné Nagy Teréz, Sebestyén Imréné Győrfy Ilona Mária, Darvalits László, Simon Ernő Péter, Tóth Ferencné Németh Erzsébet, Gájer László, Oroszlán Károlyné Nagy Etelka, Pintér Józsefné Kovács Marcella, Dr. Andor Ferencné Krajczár Márta Mária, Vojnovics Antalné Hertelendy Erika Mária, Takács János, Gajdán Imre, Horváth István, Pribék Istvánné Tillhof Katalin

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.