km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Szabó László Krisztián és Gaál Dzsenifer fia: Máté, Leitgeb Tamás László és Szakács Nikolett fia: Zalán, Rákóczy Bertalan és Kalanovics Anita leánya: Zara, Csempesz László és Németh Ingrid fia: Noel, Dedics Ádám és Bogdán Nikolett leánya: Doroti, Tollár Sándor és Bejczi Bernadett fia: Nimród, Mátyás Szabolcs és Erdősi Réka fia: Mór Filemon, Borhi Balázs és Keibinger Annamária fia: Bence Balázs, Buzás Ákos Bálint és Németh Mónika leánya: Izabella, Sali Attila Ádám és Mészáros Mónika leánya: Fruzsina, Czömpöl Balázs Bálint és Kigyós Edit leánya: Fanni Martina, Vajda Sándor és Püspök Julianna leánya:Lilla, Zsigmond Károly és Varga Katalin Ágnes fia: Marcell, Kopácsi Balázs és Varga Dóra leánya: Dorka, Kelemen Tibor és Csóka Ilona fia: Tibor Bendegúz, Prácser Tamás és Ritter Angéla leánya: Abigél, Papp András és Varga Viktória leánya: Lili, Vojtila Mátyás és Tóth Andrea leánya: Viktória, Tatai József és Orbán Szandra leánya: Zoja, Mihalovics József és Végh Zsanett leánya: Noélia, Fitos Mihály és Lénárt Adrienn fia: Benedek, Takács Márton és Nagy Viktória leánya: Abigél


HÁZASSÁG: 


Márkus Dániel és Horváth Dána


HALÁLESET:


Ruisz Imréné Nagy Margit, Tengeri Józsefné Vasvári Katalin Éva, Nadrai József, Horváth Sándor, Szakály Róbert, Hannos László Iván, Szabó Lajos, Geröly Józsefné Pulai Mária, Mészáros Gyula, Honti Imre, Joó Lajos, Kraller Lajos, Kondor Antal, Laczó Gellért, Gerencsér Lászlóné Tóth Julianna, Tóth József, Jákfalvi Dénesné Kovács Margit, Mozsár Lajos, Ferenczi Zsuzsánna Anna, Pleiveisz Márton, Németh Miklósné Zancsics Rozália, Szabó Anna, Szabó János György, Mihályi Ferenc Antalné Simon Éva Mária, Tégla Ernőné Csordás Terézia Ilona, Töreki Jánosné Horváth Irén
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.