km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:

 

Laczi Krisztián és Gulyás Szabina fiai: Krisztián és Dominik (ikrek), Horváth Péter István és Nagy Viktória fia: Marcell, Ferkodics András és Kovinyeva Valentyina Jevgenyjevna fia: Dániel, Varga Károly és Papszt Adrienn fia: Máté, Gubics Balázs Máté és Imrefi Brigitta fia: Dániel Alexander, Kulcsár András László és Varga Viktória fia: Benedek, Farkas Roland és Böröcz Eszter fia: Olivér, Kovács Bence és Kolocz Szabina fia: Bence, Mándl Ákos és Varga Judit leánya: Amira


HALÁLESET:

 

Varga Lászlóné Kovács Margit, Horváth Ferenc, Ajkay Éva Gizella szül.: Gáll Éva Gizella, Németh Józsefné Hajba Ilona, Tomanóczy László, Rosta Ferenc Zoltán, Csupor Andrásné Pethő Éva Erzsébet, Ferenczy Gyula, Déri-Horváth Anikó Erzsébet szül.: Horváth Anikó Erzsébet, Urbán Péter, Kristóf Józsefné Nagy Margit, Boros Lászlóné Horváth Terézia, Baksa Géza László, Boncz Tibor, Molnár Imre, Czenki Gyula, Farkis Jánosné Nyári Mária, Böröcz Istán Lajos, Márthé Zsuzsanna Nagy Zsuzsanna, Horváth Imréné Németh Róza Erzsébet, Krepli Istvánné Vámos Margit Terézia, Szép Csaba, Hegyi Vince, Iván József, Márton Ilona
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.