km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Nincs életveszélyben az integetés közben kizuhant kőszegi kislány (frissítve)

Nincs életveszélyben az integetés közben kizuhant kőszegi kislány (frissítve)

A négy év körüli gyermek az információk szerint egy hozzátartozójának integetett a második emeleti ablakból, amikor, eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant, és súlyosan megsérült. A kicsi állapotát két órán keresztül próbálták stabilizálni.

 

Súlyos, életveszélyes állapotban szállított kórházba mentőhelikopter egy négy év körüli kislányt Kőszegről, írja a 112press. A kicsi állapotát két órán keresztül próbálták stabilizálni. A helikopter nyolc óra után szállt fel a gyermekkel.


A 112press értesülése szerint kora reggel, hat óra előtt történt a baleset az Űrhajósok útja egyik háztömbjénél. A kislány egyedül él az édesapjával, aki munkába ment, ezért a gyermekre a nagymama vigyázott, aki hat óra előtt levitte a kutyáját sétálni. A kislány is le akart menni vele, de az asszony nem vitte magával, hanem bezárta az ajtót. A kislány ezután esett ki az ablakból és kb. 8-9 métert zuhant. 

 

Az MTI információi szerint nincs közvetlen életveszélyben a második emeletről kizuhant kőszegi kislány

 

Nincs közvetlen életveszélyben az a négy év körüli kislány, aki péntek reggel kizuhant egy kőszegi ház második emeleti ablakából - közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója kora délután az MTI-vel. A gyermeket helikopterrel vitték kórházba.


Oláh Attila elmondta, hogy a kislányt megműtötték, combcsont- és medencetörése van, mellkasi sérüléseket is szenvedett, emellett kétoldali légmell alakult ki nála. A gyermek állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.  


A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte, hogy a kislány eddig tisztázatlan körülmények között esett ki az ablakon, nem sokkal reggel hat óra előtt. A rendőrség büntetőeljárást indított. (MTI)

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak