km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
„Így közlekedtek ti!” – díjazták a legjobb alkotásokat

„Így közlekedtek ti!” – díjazták a legjobb alkotásokat

Az idei évben is megrendezte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága az „Így közlekedtek ti!” elnevezésű megyei rajzpályázat, amelyre háromszáztizennyolc pályamunka érkezett, áll a rendőrség közleményében.

 

Az országos kezdeményezésű program keretében a gyerekeknek egy szabadon választott témát kellett ábrázolniuk úgy, hogy a rajzok „főszereplői” a biztonságos, szabályos közlekedés résztvevői legyenek.


Összesen tizenkilenc óvodából és huszonnégy általános iskolából érkeztek pályamunkák, amelyeket egy háromtagú zsűri értékelt korosztályok szerint. Az óvodások és az általános iskolás diákok munkái közül összesen tizenöt alkotás került díjazásra.

 

Fotó: police.hu

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!