km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Idős nőt ütött el egy kanyarodó VW Szombathelyen

Idős nőt ütött el egy kanyarodó VW Szombathelyen

A reggel csúcsforgalomban történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset a szombathelyi Brenner Tóbiás körúton a Savaria Plaza melletti gyalogátkelőhelyen.

 

A Jáki úti temető felől érkező Volkswagen személyautó vezetője balra akart bekanyarodni a Brenner Tóbiás körútra, írja a 112press. Az asszony későn vette észre a Szalézi templom felől a plaza irányába tartó gyalogost és elütötte az idős nőt. A gyalogos elesett és az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. A mentők a Markusovszky kórházba szállították. 


A mentés ideje alatt nagy torlódás alakult ki. A személyautó vezetője elismerte a felelősségét a balesetért, ami nagyon megviselte a sofőrt is.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A biztonsági őr rúgott meg egy kiskorút egy szombathelyi szórakozóhelyen
Ausztriában az, aki támogatást akar, kapcsolja le a villanyt!
A mai napon az osztrák kormány bejelentette az új energiaár-támogatási rendszer részleteit a vállalatok számára. Különösen izgalmasak benne azok a kritériumok, amelyekhez a támogatás feltételei, olvasható a Krone cikkében. Az energiaköltség-támogatásra összesen 1,3 milliárd euró áll rendelkezésre.
A természet kincseivel ismerkedtek a gombász találkozó résztvevői
Aki a természetet szereti, nem biztos, hogy a gombáért is lehajol. De ha gombászásról van szó, ahhoz már hozzátartozik a természet szeretete és védelme is. Ilyen embereket hívtak és vártak a XXV. Országos Gombász Találkozóra, Velembe a szervezők, olvasható a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.