km/óra
  2023.12.06., szerda  •  Miklós napja
Vackor karácsonya
Újévi Operettgála
Holnaptól több buszjárat az eredeti útvonalán közlekedik a városban

Holnaptól több buszjárat az eredeti útvonalán közlekedik a városban

A Szent Márton utca - Vörösmarty utca csomópont autóbusz-forgalmat befolyásoló felújítási munkálatai befejeződtek, így augusztus 29-én (kedden) már az eredeti útvonalukon járnak a 7-es, 27-es, 27A és 30Y, valamint a 10H járatok.

Befejeződött a XXII. Savaria Karnevál: augusztus 29-én (kedden) a 6-os, 9-es, 12-es, 21-es és 5H járatok ismét a Thököly utcán, a Városháza érintésével közlekednek.

Az 5H autóbuszok mindkét végállomás felé, a 6-os, 12-es és 21-es járatok a Városháza felé ismét az Aluljáró 
(Szent Márton utca) megállóhelyen állnak meg keddtől.

Szeptember 1-től megújult külsővel, egyszerűbben használható felülettel jelentkezik a Savaria Utas utazástervező alkalmazás. Még néhány nap, és az alkalmazás új funkciójának köszönhetően - a közösségi közlekedés további fejlesztéseként - kiszámítható, megbízható és tervezhető csatlakozásokat biztosítunk Szombathely közösségi közlekedési hálózatán. További részletek hamarosan a blaguss-szombathely.hu weboldalunkon.

2023. szeptember 1-től iskolás menetrend szerint indulnak az autóbuszok, így
ismét közleledik az 5-ös autóbusz,
a 9-es autóbuszok csúcsidőben a tanszünetben megszokott menetrendhez képest eltérő időpontokban indulnak,
Herényből 7:17-kor a Vasútállomásig 12-es, a Vasútállomásról az Aranypatak lakópark felé 12:45-kor 25-ös, valamint csúcsidőben 20A és 20C autóbuszok segítik az iskolába- és hazajutást.

Éhen Gyula téri jegypénztárunkban a felújítás ideje alatt is (szeptember 1-jén, 4-én, 5-én és 6-án 5 órától 17 óráig) várjuk utasainkat. A közelben jegykiadó automata (0-24 órában), a GYSEV Utascentrum (nyitvatartás minden nap 6:50-19:10) és a TOPdiszkont (nyitvatartás munkanapokon 4:30-19:00; szombaton 5:00-15:00; munkaszüneti napokon 5:00-12:00) továbbra is utasaink rendelkezésére áll.

(Blaguss)

 

Fotó:Nagy Jácint
 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.