km/óra
  2023.03.25., szombat  •  Irén, Irisz napja
Hipp: A srácok beleadtak mindent!

Hipp: A srácok beleadtak mindent!

A Szombathelyi Haladás trénere érthető módon elégedetten nyilatkozott a diósgyőri siker után. A vasiak 2-1-re verték a borsodiakat.

A Haladás – hatalmas meglepetésre – legyőzte az NB/II listavezetőjét szombaton délután. A mienknél Simut és Rácz volt eredményes. A vasi trénere a meccset követő sajtótájékoztatón boldogan nyilatkozott.

- Nagyon értékes győzelmet arattunk. Tudtuk, hogy hová utazunk, hogy milyen csapattal játszunk, hogy a DVTK egy külön bajnokságot játszik, ezt az utolsó meccsén, Győrben is igazolta. Felkészültünk erre a meccsre és a DVTK-ból, nem olyan focit akartunk előadni, amikor behúzódunk, kisebb letámadásokat terveztünk. A meccs elejét jól megfogtuk, úgy gondolom, hogy amíg a hazai csapat ki nem egyenlített, jobbak voltunk. Volt pár jó lehetőségünk, de egy egyéni hibából a DVTK ledolgozta hátrányát. A gól felhozta a hazai csapatot, az első félidő vége nehéz volt, benyomtak minket, és próbáltak fordítani. Tudtuk, hogy mi vár ránk a második játékrészben, az első tíz-tizenöt perceben nyomás alá helyeznek majd minket, a szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy az előre való játékunk ne essen vissza. A vége, az utolsó tíz-tizenöt perc nehéz volt, de a srácok beleadtak mindent, csúsztak-másztak – mondta Michal Hipp.

Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Megyei I. osztály: idegenben nyert a Haladás és a Király SE, hetet rúgott a Sárvár, hatot a Körmend
A Söpte a Táplán, a Jánosháza a Szentgotthárd ellen tartotta otthon mindhárom bajnoki pontot.
Balhé a meccs előtt - Fellöktek egy rendőrt, erősítés érkezett
A hazai másodosztályú labdarúgó mérkőzés előtt támadt rendőrökre egy maréknyi pécsi szurkoló Szombathelyen. Olvasónk szerint egy rendőr földre került, ezután már a rendőrök is rendezték a soraikat, írja a 112press.hu.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen
Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.
legfrissebbek
Válik Reese Witherspoon és magyar származású férje
11 év után hozták meg a közös döntést.
Leborotválta a kamion a sávjába átsodródó személyautó oldalát a 86-oson
Az idős gépkocsivezető nem sérült meg.
Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében
A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött.
Pár hónapja pótolt betonoszlopot tört egy Seat Balogunyomban, a 86-os főúton
A jármű vezetője későn észlelte, hogy az előtte haladó Ford furgon forgalmi okból lassít. A sofőr jobbra húzta a kormányt, de ütközött a Ford sarkával, majd egy betonoszlopnak ütközött, ami a műszaki mentés ideje alatt eldőlt.
Porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
A két héttel ezelőtti tömegbalesetet is porvihar okozta.