km/óra
  2022.08.10., szerda  •  Lőrinc napja
Hidegfronttal kezdődik a hét

Hidegfronttal kezdődik a hét

Hétfőn érkezik hazánkba az újabb hidegfront, ami többfelé hoz esőt, záporokat, néhol zivatar sem kizárt, a hegyekben pedig havas eső, hózápor előfordulhat.

 

Élénk, helyenként erős lesz a délnyugati szél, délután a front érkezésével pedig az északnyugati szelet kísérik többfelé erős, néhol viharos lökések a Dunántúlon. A csúcshőmérséklet 6-13 fok között alakul – olvasható az idokep.hu-n.

 

Kedden hosszabb napos időszakok ígérkeznek, a felhőátvonulásokból helyenként futó zápor, a hegyekben hózápor kialakulhat. Az északnyugati szél erős, a Dunántúlon többfelé viharos lesz. Több helyen indul gyenge faggyal a nap, délután pedig 7-12 fok várható.

 

Szerdára virradóan a Dunántúlon várható több helyen vegyes csapadék, eső, hó, néhol ónos eső, délelőtt a középső, keleti tájakra ér a csapadékzóna, eső, északabbra havas eső, hó is jöhet. Mögötte a Dunántúlon a sok napsütés mellett záporok alakulnak ki. A szél élénk, erős, a Dunántúlon többfelé viharos lesz. Kora délután 5-12 fok valószínű. Csütörtökön már napos, száraz idő ígérkezik.

kapcsolódó cikkek
Nem sok napsütés várható vasárnap
Nem sok napsütés várható vasárnap
Holnap az északi megyékben várható kisebb esőzés.
címkék
kapcsolódó cikkek
Nem sok napsütés várható vasárnap
Nem sok napsütés várható vasárnap
Holnap az északi megyékben várható kisebb esőzés.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték
A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
Forgalomkorlátozás Szombathelyen 2022. augusztus 20-án
Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartandó rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi időpontban és helyen forgalomkorlátozás lesz.
A lakók már felkészültek, elindult a „zsákos hulladékgyűjtés”
Folytatódik a szombathelyi hulladékgazdálkodás zöldítése és környezetbarátabbá tétele, jelent meg a hír a SZOVA hivatalos Facebook-oldalán.
ORFK: mintegy tizenkétezren érkeztek Ukrajnából kedden
Az ukrán-magyar határszakaszon 6174 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5833-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-t.
Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél
Kedden délelőtt a Jáki úti temető felől kerékpározó asszony jobbra nézett, de az autó balról érkezett. A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek, írja a 112press.hu.