km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Hatan utaztak a csomagtartóban, szerb embercsempészt fektettek hasra Szombathely határában

Hatan utaztak a csomagtartóban, szerb embercsempészt fektettek hasra Szombathely határában

A 87-es főúton tartott Kőszeg irányába egy olasz rendszámú Opel személyautó. Szombathely határában a Söptei úti körforgalom közelében rendőrök rántották ki az autójából a sofőrt, aki az autójában 11 embert csempészett.

 

Úgy tűnik, hogy még mindig nem került fel az embercsempészek NO-GO zónájába a Szombathelyt elkerülő 87-es főút, annak ellenére, hogy már nagyon sok embercsempészt fogtak el ezen az útszakaszon, írja a 112Press. 


Pénteken reggel tartott Kőszeg irányában egy olasz rendszámú Opel személyautó. Az autóból jó rálátás nyílt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság objektumára. A sofőrnek azonban nem maradt sok ideje a szemlélődésre, mivel a mellette termő, rendőrautóból kipattanó járőr rövid idő alatt kikapta a vezetőülésből és hassal az aszfaltra fektette.


A járműben utazók nem próbáltak meg menekülni. Kiderült, hogy a sofőr autójában rajta kívül még tizenegy ember utazott, közülük hatan a csomagtartóban. 


A szerb embercsempészt őrizetbe vették.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!