km/óra
  2023.03.28., kedd  •  Gedeon, Johanna napja
Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: egy csapat híján teljes a legjobb négy mezőnye, Sárvár-Király SE elődöntőt rendeznek

Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: egy csapat híján teljes a legjobb négy mezőnye, Sárvár-Király SE elődöntőt rendeznek

A hétvégi bajnoki forduló után ezúttal már kupamérkőzés várt a még versenyben lévő csapatokra.

 

Hosszú szünet után az 5. fordulóval folytatódtak a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa küzdelmei. A Király SE a TUTITEXTIL-Körmend ellen vívta ki a továbbjutást, a II. osztály északi csoportjában szereplő együttesek összecsapásából a Söpte jött ki győztesen a Gércével szemben, a Sárvár pedig a Rábapaty ellen aratott gólzáporos sikert. A három győztes nem csak az elődöntőben, de az országos főtáblán is biztosította helyét, a vesztesek pedig körmérkőzésekkel döntik el, hogy ki csatlakozhat a legjobb négy mezőnyéhez. 

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE (II.)  - Király SE 0-3 (0-2)   Körmend-Horvátnádalja, vezette: Árpád

Körmend: Sály - Velekei (Simon 77.) , Horváth Á. (Szatmáry 70.) , Popovics, Törő (Kiss 77.) , Petrovics, Sákovits (Horváth D. 46.) , Kazinczki, Horváth A., Vilics, Szabó (Papp 46.)

Király SE: Horváth - Szalay, Auer, Takács, Schimmer (Kondákor 73.) , Kalmár (Reseterits 78.) , Németh G., Vargyas, Halmosi (Kudron 78.) , Németh D. (Tamás 73.) , Czingráber

Gólszerzők: Halmosi 5., Németh G. 19., Szalay 50.

 

 

Söpte Sport Egyesület (II.) - Gérce-Vásárosmiske KSE (II.)  2-1 (1-0)  Söpte, vezette: Sály

Söpte: Gombor - Németh, Kovács (Hujber B. 66.) , Farkas (Hujber G. 46.) , Léhmann (Kertes 90.) , Horváth, Koronczai, Vámos, Koszokovits, Fogl (Horváth 79.) , Rómer

Gérce-Vásárosmiske: Harcsár - Németh, László, Pethő, Lerik (Kiss 86.) , Mórocz, Major, Nunkovics, Kovács (Rövid 79.), Csonka, Kövesdi

Gólszerzők: Léhmann 37., Rómer 71., ill. Major 55.

 

 

Sárvár FC - Rábapatyi KSK 11-0 (4-0)   Sárvár, vezette: Farkas

Sárvár: László - Szakos (Horváth 58.) , Kovács Bá., Fider (Tóth 65.) , Tokaji (Fülöp 46.) , Illés (Toldi 65.) , Potyi, Kovács Be., Czöndör, Vass, Szemes (Takács 58.)

Rábapaty: Nagy - Csonka, Horváth, Meicz (Takács 79.) , Dugovics (Németh 70.) , Vajda (Kobzi 46.) , Csupor, Balhási (Vörös 46.) , Illés, Varga (Baksay 63.) , Könczöl

Gólszerzők: Tokaji 2 (2., 12.), Szemes 2 (15., 57.), Potyi 20., Takács 2 (66., 88.), Kovács Bá. 69., Czöndör 73., Fülöp 79., Horváth 85.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: a Rábapaty elvette a Haladás veretlenségét, a Jánosháza is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Répcelak hazai győzelemmel folytatta jó sorozatát, nem született gól a Szentgotthárd és a Celldömölk összecsapásán.
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Elismerés a Hali-legendáknak
1-1-es döntetlent játszott a Hali a Péccsel vasárnap délután a Rohonci úton. A találkozót követően Michal Hipp, a hazaiak mestere értékelte a látottakat. A szünetben a Nehru Kupát elhódító Haladás-játékosokat köszöntötték.
Megyei II. osztály, déli csoport: a Csákánydoroszló nyerte a tavaszi nyitány rangadóját, hatig jutott a Gyöngyöshermán-Szentkirály
A Felsőcsatár hazai győzelemmel kezdett, az Egyházasrádóc és az Őriszentpéter viszont idegenből távozott pontokkal. A Tanakajd a Körmenddel, a Szentpéterfa a Telekessel játszott döntetlent.
legfrissebbek
Megdőlt az országos és fővárosi szélrekord hétfőn
Megdőlt az országos és a fővárosi szélrekord is hétfőn - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján kedden.
Gyönyörű muzsikával köszöntötték a tavaszt
A múlt csütörtökön a Jászai Utcai Közösségi Tér fellépői köszöntötték a tavaszt, írja az intézmény Facebook-oldala.
Megyei II. osztály, déli csoport: borsot tört a Telekes a Csákánydoroszló orra alá, nyolcig jutott a Körmend és Nádasd
Az Egyházasrádóc és a Bajánsenye hazai környezetben gyűjtötte be a három pontot, a Tanakajd és a Felsőcsatár viszont idegenben tudott nyerni.
Szombaton nyit a megújult KRESZ park és a Víztorony
A park 150 millió forintból szépült meg. Új játékok, burkolat, KRESZ táblák és padok várják a látogatókat.
Világsztárok az Aréna Savariában
A női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében a Győri Audi FC lesz a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ellenfele szerdán este hat órától az aréna Savariában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.