km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: A Haladás VSE, a Király SE és a Rábapaty már biztosan elődöntős

Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: A Haladás VSE, a Király SE és a Rábapaty már biztosan elődöntős

A legjobb négy mezőnyében még egy hely kiadó.

 

A szerdai napon sem maradtak program nélkül a megyei labdarúgás szerelmesei, a Halmosi Zoltán Magyar Kupában ugyanis a biztos legjobb négy közé jutás volt a tét. A Szombathelyi Haladás VSE a Celldömölk, a Király SE a Vép, a Rábapaty a Nádasd ellen vívta ki az egyenes ági elődöntős szereplést.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Rábapatyi KSK 0-3 (0-1)  Nádasd, vezette: Marton

Nádasd: Rejtli - Kovács (Szabó, 38.), Péter, Zsoldos, Varga, Meskó M., Mesics, Pálmai, Meskó E., Burka (Neubauer, 75.), Lónai (Cservék, 75.)

Rábapaty: László - Csonka (Őri, 75.), Varga, Zeke (Tóth, 60.), Piros, Gosztolya, Csupor, Horváth (Németh, 60.), Kovács, Bakonyi, Könczöl

Gólszerzők: Varga 3., Zeke 54., Piros 71.

 

Vép VSE - Király SE 0-3 (0-1)  Vép, vezette: Pázsi

Vép: Bezdi B. - Kiss (Szekeres, 74.), Dancs (Szijártó, 66.), Németh, Bezdi Sz. (Cseresznyák, 77.), Niksz, Illés (Balikó B., 74.), Szalai, Szendrődi (Pogácsás, 77.), Takács, Balikó D.

Király SE: Horváth Al. - Kalmár (Katona, 65.), Kudron, Reseterits, Németh (Fábián, 76.), Rózsás, Horváth An., Velekei, Potyi, Vigh, Schimmer (Takács, 76.)

Gólszerzők: Velekei 2 (39., 83.), Kudron 51.

 

Szombathelyi Haladás VSE - CVSE-Vulkánfürdő 5-2 (1-1)  Szombathely, vezette: Pintér

Haladás: Horváth - Buzás, Szőts (Zugonics, 64.), Varga, Kovács, Pap (Hende, 53.), Szenczi (Tóth, 53.), Iván (Koósz, 64.), Péter (Baumgartner, 61.), Simon, Tarján

CVSE: Osvald - Marsai (Takács, 58.), Enyingi, Szuh (Horváth, 46.), Dobson, Keszei T. (Tóth D., 58.), Gorácz, Zsoldos, Czinder (Tóth Z., 72.), Czöndör, Keszei R.

Gólszerzők: Szenczi 2 (35., 52.), Buzás 50., Pap 52., Tóth 89., ill. Kovács 30. (öngól), Gorácz 74.

 

Fotó: Szombathelyi Haladás VSE

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása
Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Szexet ajánlott egy apácának és egy kiskorúnak Budaörsön
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön - tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.