km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Haladás: Összeállt a szakmai stáb

Haladás: Összeállt a szakmai stáb

Véglegessé vált a Szombathelyi Haladás NB II-es csapatának szakmai stábja. Séllei Árpád ügyvezető a múlt csütörtökön sajtótájékoztatón mutatta be a szakembereket. A gárda a múlt szombaton a felvidéki Dunaszerdahelyen 4-2-es vereséget szenvedett a DAC otthonában.

 

A múlt csütörtök délután sajtótájékoztatón mutatkozott be a média képviselőinek a Szombathelyi Haladás új szakmai stábja. Elsőként Séllei Árpád beszélt, s mint fogalmazott, noha Mátyus Jánossal nem volt szép a búcsú, két segítőjének, Felipe Matosnak és Nagy Norbertnek egyaránt sok sikert kíván, és megköszönte mindkét tréner munkáját, amit a Haladásért tett. Az ügyvezető leszögezte: mindenképpen olyan vezetőedzőben gondolkodtak, akinek van kötődése a Halihoz, ráadásul a támadófutballt részesíti előnyben. Németh Szabolcs mindkét kritériumnak megfelelt, így könnyen meg is egyeztek a felek. A vezetőedző munkáját Sipos Norbert segíti majd, a korábbi remek balszélső hosszú éveket játszott a zöld-fehéreknél. Új arc volt Paulik István, aki ezt megelőzően Nyíregyházán foglalkozott korosztályos utánpótláscsapatokkal, majd Diósgyőrben az NB III-as alakulatnál dolgozott erőnléti edzőként – Szombathelyen is ezt a pozíciót tölti majd be.

 
– Szeretném megköszönni a bizalmat a klub menedzsmentjének. Ezer szállal kötődöm Szombathelyhez, korában szép sikereket értünk el az akadémián. Abban bízom, hogy az  elvárásoknak megfelelünk, azért dolgozunk nap, mint nap, hogy a szurkolók büszkék legyenek ránk, és szerethető csapata legyen a városnak – fogalmazott a vezetőedző. 


– Nagyon boldog voltam, amikor jött a megkeresés. Azt nem kell különösebben bizonygatnom, hogy mit jelent számomra a Haladás, zöld a vérem – hangsúlyozta Sipos Norbert. – A munkámat a lehető legnagyobb erőbedobással és hozzáállással végzem, igyekszem minden tekintetben segíteni Németh Szabolcs munkáját. Bízom benne, hogy masszív, ütőképes alakulatot sikerül összeraknunk mielőbb, amely hamarosan komolyabb célokért is küzdhet – tette hozzá „Sipi”. 


– Örömmel mondtam igent a felkérésre, abban reménykedem, hogy sok örömet szerez majd a Haladás a népes szurkolótáborának – emelte ki Paulik István. 


Szombaton délután Dunaszerdahelyen lépett pályára felkészülési meccsen a Hali. Németh Szabolcs a Verpecz (Pataki, 76.) – Kállai (Tóth D., 46.), Mocsi, Németh Milán, Debreceni (Tarján, 76.) – Csilus (Dezamits, 85.), Szekér (Hegedűs, 46.), Holdampf (Kiss B., 46.), Rácz (Doktorics, 46.) - Tóth M. (Horváth R., 46., Illés 85.) Dragóner (Szíjjártó, 73.) összetételű csapatnak szavazott bizalmat. A mieink vezettek ugyan, de végül 4-2-re kikaptak. Góllövők: Tóth M., Horváth R. 

 

Krilov István
Képalá: Németh Szabolcs, Sipos Norbert és Paulik István a sajtótájékoztatón, Fotó: haladas.hu 

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.